nackdelar med upphöjda sängar

nackdelar med upphöjda sängar

En plattform säng är en säng som erbjuder en plattform för en madrass . som en del av dess utformning, skiljer sig från en traditionell säng i en box- våren är onödig . Plattform bäddar har blivit allt populärare på senare år , särskilt bland älskare av modern eller asiatiska influenser möbler . Även om en plattform säng kan låna en ren , modernt utseende till ett sovrum , finns det några eventuella nackdelar att överväga innan de köper en .

Kostnad

Även om du hittar bäddar på båda ändar av spektrumet kostnaden oavsett vilken stil du väljer är det viktigt att komma ihåg att om du behöver en miniminivå av kvalitet och hållbarhet när du köper möbler , får du betala mer för en plattform säng än du skulle för en traditionella. En del av orsaken till detta är att extra försiktighet måste iakttas vid utformningen av en plattform säng , eftersom den måste kunna stödja en madrass ordentligt utan en box-våren. Dock är den extra kostnaden också på det faktum att du är mest troligt att hitta plattform bäddar på möbelaffärer som tillgodoser high-end kunder .

Vikt

När du flyttar en traditionell säng , kan du dela upp box- fjäder från ramen , vilket gör posterna lättare att flytta . Men har du inte denna fördel med en plattform säng . En fullt monterade plattform säng är i allmänhet tyngre än en traditionell sängram . Om du flyttar en plattform säng , kommer du troligen antingen måste anställa hjälp eller ta isär sängen innan du flyttar det .

Höjd

Några plattform säng mönster höja madrassen bara en kort bit från golvet . Om sängen är låg på golvet , kan personer som är äldre eller funktionshindrade har svårt att få in och ur sängen . Men du kan lindra detta problem genom att sätta sängen på en stock . Dessutom , även om utformningen av plattformen sängar gör box-fjädrar onödiga , kan du fortfarande använda en om det gör sängen lättare för dig att använda .

Madrass Val

Du kanske upptäcker att din madrass val minskas något om du vill inte ha en box-fjäder , som vissa box-är fjädrar och madrasser endast säljs som set . Dessutom , om du bara köpa en madrass , se till att du förstår garantivillkor mycket tydligt . Kontrollera att garantin inte kommer att minskas eller upphör att gälla om du använder madrassen utan box-fjäder , och se till att tillverkaren inte kommer att skylla alla problem som du upplever med madrassen på din plattform säng och vägrar att uppfylla garantin .


Relaterade artiklar


hur man gör en dölja en säng bekväm
hur man installerar lådskenor
hur man arrangerar möbler i vardagsrummet
stilar i vintage stolar
hur reparera gammalt trä
hur man bygger en LCD TV-ställ
hur man rengör utemöbler harts uteplats
typer av Murphy sängar
hur man köper eller design kök eller frukostplats kuddar
hur man kan inreda ett vardagsrum med en tropisk ö tema