skinnsoffa stilar

skinnsoffa stilar

Du behöver:
Mjölk låda
. Sprayfärg för plast.
Stolsdyna .
Åtta 12- tums längder av band .
Matchande nål och tråd .
Två eller tre box-stil golv kuddar .
1-tums plywood.
Latexfärg.
Pensel.
Måla facket.
Saw.
Drill .
Fyra hjul med medföljande hårdvara .

En möbler köp är inte en de flesta människor tar lätt på . Så , när man väljer en stil av läder soffa , är det viktigt att matcha soffan till inredningen i rummet och att den användning för vilken det är avsett. För detta ändamål stilar lädersoffor är lika skiftande som soffor som är klädda i någon annan fysisk eller syntetmaterial

Lawson

En Lawson soffa kan komma i läder och definieras genom sin höga rygg , låg armar , gott om stoppning och full , rullade kuddar , som inbjuder användaren att loungen eller slöfock i den. Den är utformad för en familj eller vardagsrum användning och är en av de vanligaste soffan stilar .

Chesterfield

Chesterfield soffan i soffan mest igenkännlig och klassiskt klädd i läder . Den barocka knappen tuftning , bugade höga armstöd och även bugade stöd ge det en omisskännlig air av elegans och rikedom . En mängd rika läder toner passar denna typ av soffa . Det skulle titta på sin plats i ett vardagsrum , eftersom den inte är avsedd för slappa , men skulle genast sofistikerad en studie .

Tuxedo

smoking soffan är mest liknar den Lawson , men ryggen är något lägre , dess armstöd något högre och dess linjer är markant raka . Utöver den Lawson , kan det lämna ett vardagsrum , men dess utseende är särskilt modernare .

Knoll

En Knoll soffa är en modellerad efter den minimalistiska , Bauhaus-inspirerade mönster av Florence Knoll på Knoll möbelföretaget . Med sin låga armar , medium tillbaka , platta kuddar och raka linjer är det mest liknar en Tuxedo soffa . Men ofta burnishes ett medium mycket knapp tuftning liknande , men mindre än en Chesterfield soffa . Mer än de flesta andra soffor , väcker sin design stil med ett visst årtionde : 1950-talet . Det är en modern design som skulle vara mest lämpliga för en studie .

Chippendale

En Chippendale soffa är utformad med medelhög kudde och sitter upprätt . Ändå är det accentuerat med kurvor , och det är verkligen också känd som en Camelback för sitt centrala puckel längs stöd . Dess utformning och stil skulle passa en salong eller hallen , där bekvämlighet är fortfarande viktigt men slappa är inte dess främsta användning .

Sectional

En soffsektion , eller ofta helt enkelt kallas en profilritning , är ett som består av två eller flera separata kretsar monteras ihop . Sectionals böja ofta för att matcha en ruta hörn , eller har en rund kurva för att fylla en stor öppen plats . Sectionals råd sittplatser för många människor och därför passa vardagsrum eller större lokaler t. ex. en foajé eller lobby .


Relaterade artiklar


hur man väljer den bästa king- size madrass
diy toalettbord
diy utemöbler reparation
hur reparera möbelbeklädnad
anvisningar för hur sänggavlar med mdf
hur du tar bort skinn från ett skrivbord
Hur får jag en lazyboy vilstol handtag av ?
traditionella övergångsperiod möbler
hur reparera soffa fjädrar
den bästa möbler material för hem med husdjur