typer av antika trä

typer av antika trä

Antika skogen presentera ett idealiskt sätt att öka den rustika känslan i ett hem byggprojekt eller lägga en bit . möbler som kommer att fungera som ett samtalsämne i alla rum . Dessa skogar är kan konstgjorda eller hittas genom dekonstrueras byggnader och sällsynta möbler . Antika möbler och 100-åriga träpaneler kan bära en rejäl prislapp .

Heart Pine

Enligt webbplatsen för Antique och Vintage Woods , hjärta tall är en populär antikt trä kännetecknas av sin hårdhet och bärnstensfärg som kan bära inslag av orange och rött . Detta trä är en idealisk val för golv för sin ek-liknande styrka och äldre utseende som kan ge ett rum utseendet på en 200-årig timmerstuga . Dessa plankor kan ofta skräddarsys så att för villaägare att skapa golv planerna för nya bostäder och inte snåla på virkeskvalitet .

Svamp Wood

Mushroom trä är ett sammansatt antika trä tillverkade av delar av odört och cypress skördats från kommersiella svampodlingar i nordöstra USA . Uttag av av svamp som växer på dessa gårdar producerar ett virke som är naturligt klarat eftersom svampen äter genom mjuka delar av den . Detta material kräver mindre underhåll än de flesta antika skogen och håller sig väl som en utomhus byggmaterial för verktyg bodar och lekstugor .

tobakslada Ek

Tobak lada ek är trä skördas från 100- åriga tobak lador från Deep South . Ytorna på dessa trä plankor ofta återuppstått för att förbättra den strukturella integriteten och tillåter plank att passera byggnormer för strukturer viktbärande . Denna lada trä kan också slipat in möbler, såsom soffor eller matbord rum . Tobakslada ek är alltmer sällsynt , vilket leder till att priset är ständigt på uppgång .


Relaterade artiklar


anvisningar för hur sänggavlar med mdf
DIY : instruktioner för att tillverka ett Murphy säng
dyraste madrasser
om en frukostplats
hur man skyddar ceder möbler med olja
hur man målar ett köksbord och stolar
soffa rengöringsprodukter
hur säkert band en antik metall sänggavel
hur man kan återställa torr kuddar på en skinnsoffa
hur man handlar och jämför madrasser