hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin

hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin

Lägga till en diskmaskin i köket kräver en matarledningen att mata varmvatten till apparaten . Det finns många olika typer av matarledningar tillgänglig , så forskning VVS tekniker om detta är ditt första försök på mindre VVS . Tillkomsten av PVC VVS rör uppmuntras husägare att göra mindre VVS ombyggnad själva . En god praxis när man planerar att renovera någon del av huset är att kontrollera lokala byggnormer för att se denna typ av projekt krävs inte en licensierad rörmokare

Du behöver : .
skiftnyckeln .
PVC röravskärare.
PVC "T" montering.
6- tums PVC-rör .
PVC avstängningsventil.
Variabel hastighet borr.
1- tums paddla lite .


1 .
Lokalisera avstängningsventil vid vattenmätaren och vrid avstängningsventil till " off " läge med en skiftnyckel istället. Ta bort allt från under diskbänken .
2 .
Sätt på hetvattenventilen i diskhon för att avlägsna vatten trycket från det varma vattnet linjen . Kapa PVC-rör 1 till 2 inches bakom avstängningsventil med PVC-rör fräsar .
3 .
Ansök PVC primer till slutet av en av PVC-rör som skapats av cut. Applicera PVC lim på samma ändamål och installera PVC "T " montering i änden av röret , vilket ger det en liten twist . Upprepa detta med slutet av andra röret skapats av cut.
4 .
Ansök PVC primer till ena änden av 6-tums PVC-rör . Applicera lim. Montera den gängade adapter på detta ändamål , vilket ger den en liten twist. Upprepa tillämpningen av primer och lim på den andra änden av röret och installera det i den öppna delen av "T " montering .
5 .
Borra ett hål i sidan av diskbänksskåpet bredvid diskmaskinen med 1-tums paddla lite . Fäst diskmaskiner till den nya avstängningsventil och mata den genom hålet och under diskmaskinen.
6 .
Ta bort den nedre panelen från framsidan av diskmaskinen att avslöja vattenanslutning till diskmaskinen . Anslut vattenslangen till diskmaskinen .
7 .
Vrid ventilen vatten avstängning tillbaka till läge "på" och kontrollera att inget läckage vid den nya anslutningen. Sätt på vattnet till diskmaskinen och kontrollera tätheten på diskmaskinen anslutningen .

tips och varningar


 • Linda gängorna med sealer tejp för att säkerställa en god tätning .
 • Använd endast godkända PVC primer och lim för PVC -anslutningar .
 • Lämna inte rengöringskemikalier ur under diskbänken i räckhåll för barn.
 • inte Lämna skärande verktyg utan uppsikt i närvaro av barn .


 • Relaterade artiklar


  vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
  hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
  information om GE Spacemaker mikrovågor
  diy transformator 36 - volts laddare
  sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
  alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark