sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie

sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie

Du har bilen lastad med all camping eller picknick leveranser . Tältet , förbandslåda , bug spray och även en liten bärbar tv . Du tar några redan färdiglagad mat på denna resa . Maten är varm och i en is bröstet fodrade med aluminiumfolie . Du undrar om det finns ett sätt att hålla maten varm i isen bröstet . Allt du behöver är två eller fler varma förpackningar eller en dagstidning för att hålla maten varm tills det är dags för kvällsmat

Hot Packs

Köp två eller fler varma förpackningar från en återförsäljare , hem förbättring eller camping leverans butik . Värm förpackningar enligt instruktionerna på behållaren de kom in och sedan packa in maten i aluminiumfolie . Placera maten i aluminium -fodrade is bröstet och sedan placera varma förpackningar runt och under maten . Fyll alla tomma utrymmet med en kökshandduk eller gamla rasat tidningen . Den heta förpackningar , kökshandduk /tidningar och folie kommer att hålla värmen inne på isen bröstet .

Öppna inte isen bröstet tills du är redo att servera maten .

smulad Tidning

Om du inte hittar eller inte har tid att köpa varma förpackningar , wrap din varma mat i tunga aluminiumfolie och placera den i isen bröstet . Då rasa upp fem eller fler bitar av tidningspapper och packa den under och runt maten i aluminium-fodrade is bröstet . Pack tidningen ordentligt i bröstet hela vägen till toppen . Placera locket på isen bröstet och hålla den stängd tills du är redo att servera maten . Maten insidan av bröstkorgen kommer hålla dig varm i ca 90 minuter .

Tips

När du är klar med is bröstet , torka det rent med varmt vatten för att avlägsna eventuellt spill , smuts och skräp . Om bröstet är fortfarande ren eller inget spill är närvarande , torka av den med en fuktig trasa . Reline isen bröstet med aluminium om det behövs . För att desinficera is bröstet , torka ut det med en trasa fuktad med en 50/50 ättika och vatten.


Relaterade artiklar


alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
information om GE Spacemaker mikrovågor
sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
diy transformator 36 - volts laddare