vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip

vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip

Ett livsmedel kvarn kan vara ett välkommet tillskott till alla kök . Med hjälp av en slipmaskin kan göra din matlagning enklare och din förberedelsetid snabbare . Med rätt skötsel och underhåll , kan en KitchenAid mat kvarn ger många års problemfri drift . Det är dock viktigt för dig att veta hur man tar hand om din apparat ordentligt

Du behöver : .
kryssmejsel
Ersättning dörrkontakt .

Skovlarna

Bladen är centrum för all mat kvarn . Det är viktigt att behålla de blad rena . Du bör undersöka tillståndet i ditt KitchenAid mat kvarn 's knivar varje gång apparaten används . Om något blad flisas eller sprucken , bör den ersättas innan maten kvarnen igen . Det är också viktigt att rengöra bladen noggrant efter varje användning. Konsekvent rengöring kommer att hålla bladen i toppform och minska risken att bli skadade .

Håll rent

För att hålla din KitchenAid mat kvarn i toppskick , måste du hålla den ren . Vid rengöring av delar av din mat kvarn , är det viktigt att endast använda rengöringsmedel som är säkra för produkter gjuten aluminium . En lösning av varmt vatten och milt rengöringsmedel kommer att fungera bra för livsmedel gjuten aluminium slipmaskiner . Undvik starka rengöringsmedel eftersom de kan repa ytan och skada den känsliga delar .

korrekt lagring

För att göra din KitchenAid mat kvarnen håller längre , är det viktigt att lagra den på rätt sätt . När kvarnen inte kommer att använda för en stund skall alla bilagor tas bort och enheten bör förvaras på ett säkert ställe . Lämnar ut mat kvarnen på disken kan vänta på att den skadas.


Relaterade artiklar


vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
information om GE Spacemaker mikrovågor
diy transformator 36 - volts laddare
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin