GE mikrovågsugn information

GE mikrovågsugn information

General Electric är ett av de största tillverkarna av mikrovågsugnar för försäljning till konsumenter och företag över hela världen. GE erbjuder närmare 100 modeller av mikrovågsugnar i priser för alla plånböcker

Vad är en mikrovågsugn ?

En mikrovågsugn är en ugn som värmer mat med elektromagnetisk strålning. Förmågan av mikrovågor för att värma mat upptäcktes av misstag 1947 av Dr Percy LeBaron Spencer , en vetenskapsman som arbetar för Raytheon .

General Electric Modeller

GE säljer 92 modeller av mikrovågsugnar under flera olika varumärken . Dessa inkluderar Advantium , Spacemaker , Spacemaker II och Profile .

General Electric mikrovågsugn Kostnad

GE säljer mikrovågsugn ugn till priser mellan $ 2. 349 till $ 84. Den billigare modellen är bara 0,7 kubikmeter i storlek med endast 700 watt , medan den dyraste modellen är 1 . 7 kubikmeter , med 950 watt .

General Electric mikrovågsugn Teknik

GE använder flera olika tekniker för att hjälpa användare laga mat med mikrovågsugn . Dessa omfattar sensorer för att ställa in effekt och lång tillagningstid behövs för olika typer av mat .

General Electric mikrovågsugn Typer

GE säljer mikrovågsugn modeller i tre kategorier baserat på var de är installerade i köket . De är over-the -range mikrovågsugnar , inbyggd mikrovågsugn , och avställningsyta mikrovågsugnar .


Relaterade artiklar


hur vattenburna automatisk luftintag arbete
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
Emerson mikrovågsugn information
GE mikrovågsugn information
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
information om GE Spacemaker mikrovågor
diy transformator 36 - volts laddare