Information om bakterier toalettstol

Information om bakterier toalettstol

Toalettsitsar ofta anses vara en av de mest grodden-och bakteriefri ridit objekt i ett hus eller offentlig plats . Toalettsitsar ofta utsätts för många olika människor och är väldigt nära avfall

Reputation

Trots sitt rykte , toalettstolar är vanligtvis inte de smutsigaste plats i ett badrum . Bakterier kan inte spridas lika lätt eftersom händer vanligtvis inte vidrör toalettsitsen .

Besvär

Det är möjligt att kontraktet sjukdomar såsom STREP hals , infektioner Staph och skabb från användning av en smutsig toalettstol .

Koliforma bakterier

Eftersom avfallet bortskaffas på toaletter , koliforma bakterier , som innehåller bakterier kan finnas på toalettsitsar. Koliforma bakterier är farliga eftersom de kan innehålla bakterier som E. coli , Pseudomonas och Streptococcus .

Hands

Medan toalettsitsar innehåller bakterier , kommer en detaljerad handtvätt efter användning i badrum, kraftigt minska oddsen för några krämpor att kontrakteras .

Försiktighetsåtgärder

För att se wc-stolen bakterier hålls till ett minimum , är det bäst att rengöra privata toaletter ofta och noggrant . I offentliga toaletter , inspektera sätet för att se det verkar rent och lägga ner ett papper vakt om det behövs .


Relaterade artiklar


Emerson mikrovågsugn information
hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
LG tvättmaskin och torktumlare information
hur vattenburna automatisk luftintag arbete
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
diy transformator 36 - volts laddare
GE mikrovågsugn information
Hoover mattan shampooer instruktioner
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin