LG tvättmaskin och torktumlare information

LG tvättmaskin och torktumlare information

LG har släppt nya modeller för företagets tvättmaskin och torktumlare. Den tvättmaskin och torktumlare kombination apparaten tar mindre plats , och det behöver ingen extern luftningsventil. LG tvättmaskin och torktumlare kombination apparaten gör att personer med små utrymmen att ha en , kompakt maskin för både jobb

Betydelse

LG tvättmaskin och torktumlare kombination enhet tillhandahåller en , liten enhet som får plats var som helst i hemmet . Eftersom ingen luftventil behövs kan husägare lägga den i en garderob eller i garaget .

Funktion

LG tvättmaskin och torktumlare fungerar modellen som en 2- i -1 hemmabruk . Fronten har öppningen för bricka som även fungerar som tumlaren för torken .

funktioner

LG tvättmaskin och torktumlare modell har de grundläggande funktionerna i en tvättmaskin och torktumlare samt ett par alternativ . Den har 5 nivåer av värme för torken , ett sanitärt cykel för tuffa fläckar och nio diskprogram .

Identifiering

LG tvättmaskin och torktumlare kombination har företagets logotyp på maskinen . Maskinen kommer bara i titan vit , och den har genomskinligt glas front- luckan .

Garanti

garantin på LG tvättmaskin och torktumlare kombinationen bara täcker motorn för apparaten . Garantin för hem apparaten motor är sju år.


Relaterade artiklar


diy transformator 36 - volts laddare
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
Emerson mikrovågsugn information
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
information om GE Spacemaker mikrovågor
Hoover mattan shampooer instruktioner
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
hur vattenburna automatisk luftintag arbete
sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie