MAYTAG brickor information

MAYTAG brickor information

Maytag är en av de främsta namnen i hushållsmaskiner . Maytag brickor är top of the line , och de erbjuder gott om alternativ i en olika prisklasser

frontlastare

Maytag : s frontmatade tvättmaskiner har högst effektivitet , enkel åtkomst och stor kapacitet . Det låg- end modell har 3,7 kubikmeter bricka kapacitet och en NSF-certifierad sanitära diskprogrammet. Den high-end modell har 4 . 5 kubikmeter bricka kapacitet , en djupt rengöringsförmåga tvättprogrammet , optioner ånga och en 10- års garanti . NSF är den National Science Foundation , och i mars 2007 det började intygar bostäder brickor för att se till att de effektivt desinficera kläder . De flesta Maytag brickor har förtjänat NSF -certifiering .

högeffektiv Top-Lastare

Högeffektiv top-lastare erbjuda den största kapaciteten och producera en liten mängd brus . De erbjuder en djupt rengöring makt tvätt, en 10-års garanti , en NSF-certifierad sanitära tvättprogrammet och finns i en mängd olika färger .

Traditionell Top-Lastare

Maytag : s traditionella top -load brickor är deras billigaste och är mycket hållbara . De finns med 3,2 , 3,5 , eller 4 kubikmeter bricka kapacitet . High-end modell har ett glasfönster och ett ljud-kontroll funktionen .

Kostnad

Maytag billigaste modellen är en traditionell top-loader och normalt kostar mindre än $ 500 under 2009 . Den dyraste modellen är en front -loading ånga bricka och kosta ungefär $ 1600. Maytag erbjuds nio modeller kostar mindre än $ 1. 000 i 2009 .

Alternativ

Maytag brickor finns i svart , svart med krom , karmosinrött , Crimson Red , Lunar Silver , oxid , silver metallic med vitt , vitt och vitt med krom. De finns i två bredder : 24 och 27 inches .


Relaterade artiklar


alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
hur man mäter utrymme för en torktumlare
hur man frysa tillagade livsmedel och icke - tillagade matvaror
hur vattenburna automatisk luftintag arbete
GE mikrovågsugn information
information om Dual toalett
hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
hur man kan förebygga lukt i ett frontmatad tvättmaskin
hur man sparar pengar med hjälp av automatiska torktumlaren
sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie