felsökning av en PowerMate elgenerator

felsökning av en PowerMate elgenerator

PowerMate linje av elektriska generatorer ger massor av kraft i en liten , lätt paket . Dessa generatorer är kända för sin tillförlitlighet och användarvänlighet. Kommer dock att problem utvecklas så småningom , även om generatorn underhålls regelbundet . Eftersom dessa generatorer inte har komplicerade motorer , felsökning ena är ganska enkel och är mest en fråga om kontroll av fundamenta . Kompressorn behöver en ordentlig spark , rätt bränsle , olja för att smörja och kyla motorn och ett rent bränsle leveranssystem .

Du behöver:
Tändstiftsnyckel
. Stålborste.
Champion märke RN14YC eller motsvarande tändstift .
Bladmått .
Momentnyckel.
Blyfri bensin med minst 85 oktan .
Fuel Stabilizer kemikalie.
SD , SE eller SF oljor .
Wrench.
Förgasare rengöringsmedel .


1 .
Ta bort tändstiftet med en tändstiftsnyckel och rensa alla aska inlåning på toppen av tändstiftet med en stålborste . Om tändstiftet är skadat , byt ut den kommer en Champion märke RN14YC eller motsvarande kontakt .
2 .
Ställ tändstiftet s gap och installera tändstiftet . Klyftan är avståndet mellan toppen av tändstiftet och den negativa elektroden , som ser ut som en krok . Utrymmet måste vara mellan 0,028 och 0,031 inches . Använd lämplig storlek bladet av ett bladmått för att kontrollera gapet. Att öka eller minska klyftan , böj den negativa elektroden . Dra åt tändstiftet i motorn med ett vridmoment inställning av 14 ft- lb med en momentnyckel .
3 .
Använd rätt bensin . Generatorn fungerar bara ordentligt med blyfri bilbensin med ett oktantal på minst 85 . Observera att bensinen kommer att bli inaktuella efter flera månader , så alltid lägga till en kemiskt bränsle stabilisator när tanken fylls med bensin . Fuel Stabilizer kemikalier som finns i de flesta järnaffärer .
4 .
Kontrollera generatorn oljenivån . Oljan påfyllningslocket är på den nedre halvan av framsidan av generatorn . PowerMate generatorer variera PN hur deras oljenivån kontrolleras . Vissa modeller har en mätsticka . Om oljenivån är lägre än den "Full " på mätstickan , tillsätt olja tills oljenivån når märket . Andra modeller har inte en mätsticka , i vilket fall olja bör läggas tills den når påfyllningsöppningen . Använd endast SD, SE eller SF oljor .
5 .
Rengör förgasaren om problemet kvarstår . Den enpipiga förgasaren sitter på vänster sida av generatorn. Demontera bulten som håller Luftrenarenhet till toppen av förgasaren med en skiftnyckel , slå sedan generatorn på . Spray förgasaren rengöringsmedel direkt i fat av förgasaren i korta steg för att undvika stannat motorn . Ett rengöringsmedel som är tillgängliga i en sprayflaska .


Relaterade artiklar


information om GE Spacemaker mikrovågor
Hoover mattan shampooer instruktioner
information om Dual toalett
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
hur man mäter utrymme för en torktumlare
Information om bakterier toalettstol
GE mikrovågsugn information
hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin