felsökning en papperskorg komprimator

felsökning en papperskorg komprimator

Papperskorgen kompaktorer är ett bekvämt sätt att hantera avfall i ditt eget hem . De består av ett hölje och en låda där soporna är placerad . En motor kommer att driva en bagge för att komprimera soporna i en plastpåse som linjer lådan , som sedan kan tas bort och kasseras . Mest skräp kompaktorer är väl utformade och robusta enheter som kommer att tillhandahålla år i tjänst . Om du har problem med dina sopor komprimator , det finns sätt att felsöka problem själv innan man kontaktar någon att reparera enheten .

papperskorgen Compactor kommer inte att köra

Kontrollera först att se att Kompaktorn är ordentligt ansluten. Kontrollera vägguttaget om makten . Om det inte finns ström till vägguttaget , kontrollera antingen säkringsboxen för en trasig säkring , eller strömbrytaren för att se om det har löst ut . Byt ut säkringen eller återställ strömbrytaren om det behövs .

Om dörren inte är stängd ordentligt , en skyddsmekanism i papperskorgen komprimator kan förhindra den från att slås på . Det kan också finnas en automatisk termokontakt monterad i komprimator som hindrar motorn från överhettning . Om du precis har pressats en massa skräp , vänta minst 15 minuter och försöka köra komprimator igen .

Kontrollera för att se om plastpåse i lådan är upphängd i något som förhindrar RAM från att arbeta ordentligt .

Om ingen av dessa förslag löser problemet , har enheten service av en auktoriserad servicetekniker .

papperskorgen inte Compact ordentligt

först se till att lådan är minst halvvägs innan full försöker kompakt papperskorgen . Kontrollera också att lådan inte är överbelastat under varje komprimering cykel . Använd små , täta komprimering cyklar för bästa resultat. Vid packning av plastflaskor eller aluminiumburkar se till att de är placerade i mitten av lådan för korrekt packning .

Ram Startar och reverserar därefter genast

Försök att hålla nyckeln i längre . Om detta inte hjälper är det sannolikt att problemet är ett resultat av den defekta övre gräns switch som kommer att behöva ersättas av en auktoriserad servicetekniker .

termokontakt på Motor Resor

Om komprimator försök att starta på egen hand efter upprepad användning och har en " het " lukt , kan problemet bero på en defekt övre gräns switch eller en defekt centrifugal starta motorn . Dessa skall ersättas av en auktoriserad servicetekniker .

låda är svårt att Stäng

Kolla för mycket skräp i lådan och för skräp som har halkat efter lådan . Rensa skräp från bakom lådan , ta bort överflödigt skräp och kompakt papperskorgen igen .

låda öppnas inte eller inte öppnas Smidigt

Se till att den är i uppfällt läge innan du försöker öppna lådan. Flera typer av skador kan också orsaka denna situation , inklusive lösa eller slitna rullar , böjd rulle fäste , eller en defekt låda spår . Dessa problem bör repareras av en auktoriserad servicetekniker

väska glider ner i lådan

Om säckar används glider ner i lådan under packning , se till att du använder rätt påse rekommenderas av tillverkaren . Också se till att påsen är korrekt installerad innan du använder komprimator .


Relaterade artiklar


hur man rengör en bubbelpool fälla diskmaskin mat
Emerson mikrovågsugn information
GE Frontmatad torktumlare ludd fälla rengöring
hur man mäter utrymme för en torktumlare
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
GE mikrovågsugn information
Information om bakterier toalettstol
Hoover mattan shampooer instruktioner
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark