hur man fixar en Hamilton -processor strand mat

hur man fixar en Hamilton -processor strand mat

Det finns många modeller av Hamilton Beach matberedare på marknaden , så när du felsöker ett problem med din matberedare , se anvisningarna du följer avser din modell . Om du kan , spåra information om garanti och bruksanvisning som du fick när du först har fått din matberedare , eftersom dessa resurser kommer att ge dig specifik , hjälpsam information snarare än mer generella tips

Du behöver : .
Hamilton Beach matberedare .
Bruksanvisning.
Tel.
Modell.
Garanti (tillval ).


1 .
Sätt din matberedare tillsammans , steg för steg .

Många problem med Hamilton Beach matberedare kan lösas genom att noggrant ta isär processorn och sätta ihop det igen. När du använder processorn felaktigt , är det lätt att tappa bort komponenter eller rusa genom installationen . Det första du bör göra om du har problem med din processor är rent och torrt varje del och sakta sätta ihop delarna enligt anvisningarna i handboken . Vissa delar kan behöva låsa på plats , så se till att dessa delar är säker innan du fortsätter.
2 .
Rådgör med din bruksanvisning .

flesta manualer inkludera ett avsnitt om felsökning i slutet , som kan hjälpa dig lösa problem som är specifika för din Hamilton Beach modell . Öppna din manual och tur att detta avsnitt , söka efter ditt problem. När du hittar den , följa den föreslagna anvisningarna för att lösa problemet och om fastställande av processorn . Om du har tappat bort din manual , hitta din produktmodell och turnummer, om tillämpligt , och fylla i dem på Hamilton Beach webbplats, vilket ger dig en nedladdningsbar kopia av en användning och vård av för din processor.
3 .
Kontakta Hamilton Beach kundservice .

Om din produkt är under garanti , kommer Hamilton Beach kundtjänst företrädare hjälpa dig med ditt problem och kanske även instruera dig att returnera processorn för byte eller reparation om problemet inte kan lösas över telefon . Du kan kontakta en representant via telefon eller e-post , och han eller hon kan förse dig med mer detaljerad felsökning instruktioner än din manual kan omfatta . Om produkten inte omfattas av garantiservice kommer Hamilton Beach fortfarande att kunna reparera den åt dig , men du kan få betala en avgift .
4 .
Experimentera med processorn .

Om din bruksanvisning eller Hamilton Beach kundservice inte kan hjälpa dig att lösa problemet , kan du välja att mixtra med processorn själv för att se om du kan hitta en fix . Undersök varje komponent i din processor för att se till att det inte är skev och att det passar med resten av komponenterna korrekt . Genom att experimentera med olika delar av processorn , kanske du kan lösa problemet själv eller att exakt orsaken till problemet , vilket gör att du kan söka efter mer specifika instruktioner.

tips och varningar


 • Vid felsökning , se till att din processor är avstängd och frånkopplad tills du har gått med alla komponenter tillsammans .


 • Relaterade artiklar


  vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
  sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
  information om Dual toalett
  hur man sparar pengar med hjälp av automatiska torktumlaren
  hur vattenburna automatisk luftintag arbete
  GE mikrovågsugn information
  diy transformator 36 - volts laddare
  hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
  Information om bakterier toalettstol
  Emerson mikrovågsugn information