hur man frysa tillagade livsmedel och icke - tillagade matvaror

hur man frysa tillagade livsmedel och icke - tillagade matvaror

När jag hittar vissa livsmedel till försäljning jag vilja köpa så många som jag kan och lyckligtvis har jag en frys och om du har en frys , kanske du vill följa dessa förslag på objekt frysa mat . Med ekonomin i det skick det är i , vi gillar när vi hittar bra erbjudanden och särskilt matvaror som kan frysas och användas vid ett senare tillfälle

Du behöver : .
fryspåsar
Frys behållare .
Stora index kort .


1 .
Dela upp stora mängder mat i 1 till 2 portionsbitar . Om objektet har tillagats låt den svalna i rumstemperatur i 30 minuter . Om frysning flera saker samtidigt , tillräckligt med utrymme runt dem så att kall luft kan cirkulera och frysa maten mer jämnt .
2 .
att göra fryspåsar lättare att stapla lägga förslutna påsar i ett stort metall kastrull så att posten (s ) kommer att frysa platt . När objektet ( s ) är fryst bort dem från pannan och stack . Livsmedel som kommer att användas långt senare bör förvaras i den kallaste delen av frysen som är längst bak i frysen . Placera objekt som snabbt kommer att användas i dörren till frysen .
3 .
Skriv alla objekt i frysen och kvantitet på ett stort indexkort och tejpa fast den dörren till frysen för att hålla reda på vad du har på handen . När något tas ut och används , kontrollera bort det i listan . Innan matinköp , se listan för att se vad du behöver .


Relaterade artiklar


alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
information om GE Spacemaker mikrovågor
hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
information om KitchenAid 3 dörr kylskåp
Emerson mikrovågsugn information
Hoover mattan shampooer instruktioner
information om Dual toalett
LG tvättmaskin och torktumlare information
hur man frysa tillagade livsmedel och icke - tillagade matvaror