hur man mäter utrymme för en torktumlare

hur man mäter utrymme för en torktumlare

När det är dags att köpa en ny torktumlare , lönar det sig att göra lite inledande förberedelser . Du vill inte att hitta den perfekta torktumlaren och få den levererad , bara för att finna den inte passar det utrymme du har tilldelats för det . Eller tänk på ett ännu värre scenario : det kommer inte ens in genom dörren . Genom att ta tid att ordentligt mäta det område där du vill placera torktumlaren innan du går shopping , kan du spara en huvudvärk senare

Du behöver : .
Måttband

<. br > 1 .
Mät höjden på det område där du vill placera torktumlaren . Mät från golv till tak . Om det finns hyllor hänger över området, mått från golv till nedersta hyllan . De flesta torktumlare kommer att vara mellan 3 och 4 meter lång , så se till att du har tillräckligt med avslut .
2 .
Mät bredden på det område där du vill placera torktumlaren . De flesta konventionella torkar är 27 inches bred , så att du helst behöver ett område på minst 31 inches bred för att medge några inches utrymme på varje sida av torken . Om ditt område är smalare än så, kanske du måste få en kompakt torktumlare , vilken vanligtvis 24 inches bred.
3 .
Mät djupet i området . De flesta torktumlare är mellan 30 och 34 inches djup , så att du har gott om djup i ditt område för att rymma torktumlaren samt torktumlare ventilen . Du bör ha ett djup av minst 40 inches .
4 .
Tänk avslut krävs för att öppna dörren helt . En torkare dörr kommer att svänga ut runt 18 inches , så se till att du har i rummet behövs framför torktumlaren så att den kan öppna .
5 .
Bestäm bästa vägen att ta när de sätter torktumlaren in i huset . Mät avstånden för alla korridorer , dörröppningar och entréer på vägen för att säkerställa att torktumlaren passar .

tips och varningar


 • försöker ge dig själv så mycket djup som möjligt för att torken ventilen och luckan till torktumlaren .
 • Vid mätning din plats , glöm inte att du förmodligen kommer att passa en tvättmaskin där inne också, så ta hänsyn till.


 • Relaterade artiklar


  information om GE Spacemaker mikrovågor
  vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
  hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
  hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
  diy transformator 36 - volts laddare
  hur vattenburna automatisk luftintag arbete
  sätt att hålla maten varm med is bröstet fodrade med aluminiumfolie
  Emerson mikrovågsugn information
  GE mikrovågsugn information
  hur man mäter utrymme för en torktumlare