hur man sparar pengar med hjälp av automatiska torktumlaren

hur man sparar pengar med hjälp av automatiska torktumlaren

Med den nuvarande ekonomin som den är , vilka pengar du kan spara kan hjälpa familjen budgeten . Med mina tips kan du lära dig hur man sparar pengar med din automatiska torktumlare apparaten . Gas eller elektrisk kostnader alltid kommer upp , så prova dessa idéer och titta på dina räkningar gå ner för en förändring. Jag har använt dessa i åratal och de är redo att delas med dig
1 .
Ge den automatiska tvättmaskinen en slutlig centrifugering efter kläderna har suttit för 1 /2 timme . Några av de kvarvarande fukt kommer att ha bosatt sig i den nedre delen av din tvättmaskin och extra spinning kommer att ta bort flera av de flytande köper torktumlare arbetar mindre , därför spara pengar .
2 .

Häng tjocka jeans och andra tunga material på en torkställning för de flesta av torktid . Att sätta en torkställning i badkar eller dusch över natten kommer att ge dem ett försprång eller nästan helt torka din tyngre poster . Dessa poster kan sedan placeras i den automatiska torktumlare för slutlig torkning och kommer att ha sparat dig pengar .
3 .
Sortera kläderna kommer du att torka i kategorier tjocklek . Badlakan, sockor och dukar tvätta är tjockare än näsdukar . Vi sorterar när vi tvätta kläder , varför inte prova detta tips när du vill spara pengar med din automatiska torktumlare också .
4 .
uppskattning av hur mycket kläder som går i den automatiska torktumlaren . Ju mer du grejer , desto mindre utrymme kläderna måste flytta runt för att torka . Spara pengar kan göras genom att begränsa mängden av kläder du stoppar i torktumlaren , speciellt om du sorterar i förväg .
5 .
Kontrollera innehållet i den automatiska torktumlare ofta för att se vilka artiklar kan tas bort . Ju mindre som snurrar runt snabbare punkter kommer torr och mer pengar kommer att sparas .
6 .
bort kläder så snart de är torra . Häng upp dem om de är de du vill hänga på galgar .


Relaterade artiklar


hur du tar bort mögel från en frontmatad tvättmaskin
LG tvättmaskin och torktumlare information
hur vattenburna automatisk luftintag arbete
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
diy transformator 36 - volts laddare
hur man installerar VVS matarledningen på en diskmaskin
hur man sparar pengar med hjälp av automatiska torktumlaren
alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
GE mikrovågsugn information
information om GE Spacemaker mikrovågor