information om Dual toalett

information om Dual toalett

Dubbla spola teknik i toaletter ger användaren en möjlighet att spola fast avfall eller icke-fast avfall , besluta hur mycket kraft kommer att behövas för att avlägsna avfallet . På grund av det här alternativet kan den dubbla WC vara en god investering för den som vill bevara vattenanvändning

Historia

Den dubbla WC skapades ursprungligen 1980 av australiska uppfinnaren Bruce Thompson , men användningen stannade huvudsakligen inne Australien förrän en mer modern form och effektivare design byggdes 1994 .

Funktion

Den teknik som används för dubbla vattenklosetter innebär slutligen två olika typer av våld med varje spolning . För flytande avfall , är mycket liten kraft behövs för spolning ( 0,8 liter ) , medan fast avfall kräver dubbelt så mycket vatten på 1,6 liter per spolning .

Kostnad

En normal vattentoalett kan vara så låg som $ 50 , medan dubbel toalett börjar på närmare $ 300. Men med besparingar på upp till 68 procent på vattenanvändning vid användning av dubbla flush -teknik , kommer det inte vara ovanligt att spara upp till $ 100 per år på en elräkning .

Fördelar

Dual toalett kommer installeras med en 4-tums fälla , ungefär dubbelt så stor som en standard toalett , de nästan aldrig täppa . Dessutom , på grund av mindre vatten i skålen , minskar de kraftigt risken för stänk .

Nackdelar

ett mycket bredare utbud av standard toalett finns för närvarande . Alternativ för dubbla vattenklosetter är begränsade till ett fåtal tillverkare vid denna tid , såsom det australiska företaget , Caroma .


Relaterade artiklar


alternativa sätt att mata värmepumpar i stället för mark
LG tvättmaskin och torktumlare information
GE mikrovågsugn information
information om GE Spacemaker mikrovågor
Hoover mattan shampooer instruktioner
information om Dual toalett
hur vattenburna automatisk luftintag arbete
vård av KitchenAid gjuten aluminium mat vinkelslip
diy transformator 36 - volts laddare
hur man sparar pengar med hjälp av automatiska torktumlaren