hur man mäter för utemöbler täcker

hur man mäter för utemöbler täcker

Utemöbler kan bli en mycket kostsam investering . Det bästa sättet att skydda dina utemöbler och hålla den letar nytt i många år framöver är att satsa på kvalitet utemöbler täcker . Din möbler utsätts för alla typer av väder och kan blekna genom solljus eller mögel och mjöldagg från fukt . När du handlar för utemöbler täcker , se till att de är vattentäta , har tillräcklig ventilation för avdunstning av vatten som kan komma under locket , och att de har band eller oavgjort sträng för att säkra att täcka till möblerna i blåsiga förhållanden.

Vid köp utemöbler täcker , vill du välja den minsta täcka som lätt passar över möbler . Det borde inte vara så snäv att dina tår materialet när du stretchar den över möbler . Du vill inte locket så stor att den skapar fickor för stillastående vatten eller skapar en ballongflygning effekt i vinden . Följ tipsen nedan för att mäta din soffor eller stolar

Du behöver : .
måttbandet
. Pad och penna .


1 .
Mät från marken till toppen av den högsta punkten på baksidan av stolen eller soffan för att fastställa höjden .
2 .
Mät den bredaste punkten stolen eller soffan för att bestämma bredden.
3 .
Mät från baksidan av ryggen dyna på framsidan av sittdynan för att bestämma djupet .
4 .
också mäta från marken till armstödet på framsidan av stolen eller soffan . Kombinera detta med mätning av höjden på ryggstödet och detta kommer att avgöra lutningen .
5 .
Vid mätning av ett bord och en stol som fastställts för utemöbler täcker , tryck på stolar mot bordet . Mät från marken upp till den högsta punkten på en stol för att fastställa höjden . För att bestämma diameter åtgärd från baksidan av en stol till ryggen på en annan stol mittemot varandra .

tips och varningar


 • Ta dessa mätningar till butiken och försök att matcha storleken på omslagen du önskar . Spendera tid att få exakta mätningar tillsammans med val av tunga , omfattar kvalitet utemöbler kommer att skydda dina möbler och ge njutning i många år framöver .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan förlänga livet för en slapp madrass
  guide för att köpa fällbara soffor
  plantskola möbler idéer
  hur man bygger japanska Shoji skärmar
  möbler färgning tips
  LG tvättmaskin och torktumlare information
  vad är meningen med KORGVAGGA ?
  hur du monterar IKEA-möbler
  hur man bygger ett enkelt kök bar för avföring
  var man kan hitta en stol vuxen Beanbag ?