kina skåp inredningsidéer

kina skåp inredningsidéer

Traditionellt använts för att visa och lagra gamla familjebilder porslin och arvegods , har kina skåp utvecklats till displayer för så många fler objekt , t. ex. en samling av leksaker , dockor eller glober snö . Bortsett från enkla Kina arrangemang , kan du bryta sig loss från traditionen och ge ett nytt syfte för en gammal och dammig möbel

Special Events

födelsedagar och årsdagar är en tid att experimentera med glada dekorera i ditt porslin skåp . Använd material som dekorativa band , falska gräs , snö , spetsar , gift-wrap och bedårande figurer för att göra en festlig display . Prova färgade lampor och tema servis för att markera händelsen med stil . Bind din displayen tillsammans med ljus för att matcha ditt färgschema . Överväg att lägga till extra hyllor för att skapa mer utrymme eller mer djup till inredning .

Säsongens Dekorationer

När våren rullar runt , är det dags att ingjuta nytt liv i ditt porslin skåp . Placera färska blommor i en vas som knutpunkt för skåpet . Sommar idéer består av simning , picknick , och cookouts . Använd barnstorlek sandaler , handdukar , och tan tyg för att skapa ett sommar tema . Taget på stranden , familjefoton lägga till en personlig touch till stranden scenen . Fall handlar om rika färger , svalare temperaturer och tillbaka till skolan. Använd bladen antingen från gården eller från en farkost butik att dekorera porslin skåpet med gamla skolböcker , cornucopias och andra objekt som representerar prakt hösten . Vintern är en av de roligaste säsongerna för dekorationer . Bomull eller vitt tyg fungerar som en snötäckt mark , medan söta snögubbar , glober snö och andra vinter landskap fungerar bra för en Kina skåp .

Exteriör Decorating

medan insidan är lätt att designa , exteriör kina skåp dekorera ibland kräver extra eftertanke. Att liva upp en gammal kaninbur , anser målning eller fläcka . För att uppnå en fräsch look , sand bort den gamla finish till rent trä , torka bort damm , sedan fläck det enligt fläcken tillverkarens anvisningar . För ett helt nytt skåp färg , sand ytorna och premiärminister med en kvalitet primer och färg i skåpet .

Bortsett från färg eller bets , lägga till nya hyllor , dekorativa lister , paneler eller tapet liva upp en gammal kina skåp samt samordna med inredning . Speglar är fantastiska tillägg och lägga till extra djup , detalj , och i kombination med ljus , skapa en fantastisk samlingspunkt för alla rum .


Relaterade artiklar


hur man restuff en levande kudde rum stol
hur man köper en aning används madrass & madrasser
tips att Refinish körsbär matbord
hur man byter gamla möbler med färg
Hur man testar tyg skydd på din klädsel
hur man gör och avsluta spridare för hängmattor
diy inbyggd bokhylla
hur man byter ett glas bordsskiva
hur man bygger ett fönster hölje
hur man gör en stabil loftsäng