diy läder stolsitsen ersättning

diy läder stolsitsen ersättning

Läder ger en air av finess varhelst det används . Som ett tyg val , är den lämplig för användning i en mängd olika projekt , särskilt för heminredning . Det är inte bara tåliga , det är lätt att rengöra och finns i en mängd olika färger och stilar

Material

Att klä en lädersäten behöver du en bit läder tillräckligt stora för att passa över området som ska täckas . Även om det inte sträcker , är läder svårt att sträcka i särskilda former , varför layouten mätningarna vara korrekt . Övriga material inkluderar en tung eller industriell symaskin med kvadratiska spetsiga nålar , polyester tråd , silikon eller paraffin för att smörja nålen för att kunna tränga in i läder, en gummiklubba och en vass kniv . Beroende på vilken typ av säte du byter ut , kan du behöva fyllning att byta ut fyllningen redan på sätet .

Installation

Mät längd och bredd av området som skall ersättas . Återigen , beroende på vilken typ av plats du ska byta , kanske behöver du bara toppen och inte några bitar sida . Skär läder för att passa det område som ska täckas med en vass kniv . James B. Johnstone , i sin bok , " Möbeltapetsering och reparera " rekommenderar skära bitar för områden som kommer att få största slitage från mitten av skinnet . Sy ihop bitarna , om nödvändigt , med långa stygn , eftersom korta stygn kommer att agera som en rad av perforeringar och riva läder . Skär varje påfyllning som behövs och lägg det först till stolen basen . För att fästa lädret stolen , använd före kryssade kryssade remsor . Dessa är remsor av papp eller metall med fastsatt stift . Lädret hålls på plats av nubb och remsan är ansluten till stolen . Placera läder över toppen av det område som ska omfattas och varje påfyllning och vrid kanterna under för att få en snygg look och tryck på läder över nubb , säkra den . Med hjälp av en mjuk klubba , hammare nubb in i skogen av stolen.

Care

Använd inte kemikalier på läder som de kan missfärga och eventuellt skada säden . Professionella läder rengöringsmedel är tillgängliga , kan dock dagligen smuts tas bort med tvål och vatten . För alla fläckar , konsultera en professionell läderrengöring att ta bort dem . Läder åldras väl och kommer att öka och ångest tilltalande eftersom tiden går .


Relaterade artiklar


diy Stoppningen
vilka delar är i en moraklocka ?
hur du gör din egen minne skum bäddmadrass
hur refinish möbler av spånskivor
hur man gör en enkel kartong bord
hur man restuff en levande kudde rum stol
kan återställa furumöbler
målningstekniker för att göra möbler ser gamla
Murphy säng rumsplanering
hur du tar bort lukten av malkulor från möbler