hur du lagrar en vattensäng madrass

hur du lagrar en vattensäng madrass

Om du äger en vattensäng , kommer det förmodligen att bli några tillfällen när du behöver lagra madrassen . Vattensäng madrasser är lättare att lagra än konventionella madrasser eftersom de kan tömmas och rullas upp , tar upp mindre utrymme. För att hålla dina lagrade vattensäng madrass i gott skick , se till att vidta lämpliga åtgärder före förvaring

Du behöver : .
Waterbed balsam
. Trädgårdsslang.
Vinyl renare.
Gamla handduk.
Stor pappkartong .


1 .
Lägg balsam i vattnet om madrassen kommer att lagras i flera månader . Lägg 4 till 6 gram till vattnet en vecka innan du tömma madrassen . På så sätt kan det bli cirkulerat runt . Balsam hjälper till att skydda insidan från bakterier och mögel .
2 .
Töm vattensängen madrassen helt innan du förvarar den . Skala sängkläder och dra ur värmaren först . Det mest typiska sättet att tömma ut vattnet är att köra en trädgårdsslang från sängen ut genom ett fönster och bort från byggnaden. Fäst slangen till ventilen i madrassen . Tryck på madrassen bidra till att driva ut vattnet . Detta kommer sannolikt att ta ett par timmar .
3 .
Torka av hela vattensäng madrass med en handduk och en vinyl renare . Torka av överskott renare bort med en ren handduk . Följ tillverkarens instruktioner för att få bästa resultat . Dammsugaren kommer att bidra till att skydda utsidan av madrassen medan den lagras .
4 .
Rulla övre änden av vattensängen madrassen ner att lagra den . Fortsätter rulla ner tills du når slutet . Lyft madrassen ur ramen . Placera den i en kartong och stänga den. Du kanske vill be någon hjälpa dig .
5 .
Placera lådan i ett område där temperatur och luftfuktighet kontrolleras . Extrema klimat kommer att skada madrassen .

tips och varningar


 • vill ta bort det sista av vattnet när du tömma vattensängen madrassen , kan du behöva använda en våt /torrdammsugare . En gång om året , ta bort madrassen från boxen och torka av utsidan med dammsugaren .


 • Relaterade artiklar


  brevlåda höjd förordningar
  define futon
  hur refinish din topp matbord
  bokhylla DIY tips
  Tips för att köpa en soffa
  hur man bygger en egen nöjescentrum
  hur man refinish ett biljardbord
  bästa sätten att ordna möbler i ett litet sovrum
  om bäddsoffa madrasser
  möbler leverans tips