hur man gör kuddar veranda segelflygplan

hur man gör kuddar veranda segelflygplan

Lång , förbrukade varma kvällar vaggade långsamt i en veranda segelflygplan är så ungefär så romantiskt som det blir-tills din bakom går att sova . Mjuk minnen förtjänar mjuk stiftelser . Lyckligtvis är det inte svårt att göra kuddar veranda segelflygplan . Välj en tyngre tyg som denim eller anka , använda en del kreativitet , följa några enkla steg och du kommer att sitta ganska på nolltid

Du behöver : .
Måttband
Polyester fiberfill ( flera påsar ) .
Tyg.
Grosgrain band.
Kardborre.
Symaskin.
Tråd.
Rakt stift.
Scotchgard spray .
Ishacka (tillval) .


1 .
Mät längd och bredd på din veranda segelflygplan plats .
2 .
Vik tyget så att den tryckta sidan är vänd i , och skär två bitar av tyg som är 4 inches längre och bredare än din segelflygplan plats .
3 .
Pin tyget tillsammans på två långsidorna och en av kortsidorna . Placera stiften vinkelrätt mot tyget , med huvudet i kanten , så du kan ta bort dem när du syr . Sluta fastlåsning 4 inches från unpinned kortsidan .
4 .
Klipp fyra bitar av grosgrain band till 12-tums-långa bitar . En i taget , vik dem på mitten och nåla vecket mellan höger sida av tyget-två på nålas hörnen , och de två andra 4 inches ner från den öppna änden , där de hörn kommer att bli. Den avslutande ändar ska vara mellan de två bitar av tyg så att de kommer att sticka ut när du slår ut tyget till höger .
5 .
Sy tyget tillsammans , med början på ett av den grosgrain band intill den öppna änden . Efterstygn att förankra band-se till att du inte sy över det avslutande slutar-och sedan sy ner långsidan. Efterstygn över den andra band och sy kortsidan . Slutför den andra långsidan av backstitching över de två återstående band .
6 .
Vik den lösa kanten av öppna kortsidan tillbaka 2 inches ( avigsidan mot avigsidan ) och pin det . Vänd tyget över och göra samma sak till den andra lös kant .
7 .
Klipp en remsa av kardborre samma bredd som den öppna kortsidan av tyget . Nåla fast slinga del av ett kardborrband till en vikt-back kant , och kroken del till den andra . Se till att de rada upp ordentligt . Sy på dem.
8 .
Vrid tyget med rätsidan i. Spray båda sidor med Scotch Guard och låt torka enligt instruktionerna på burken .
9 .
sidor klädseln med polyester fiberfill . Använd kardborrband för att stänga den korta änden , och knyt dynan till segelflygplan med grosgrain band .

tips och varningar


 • att göra två mindre swing kuddar , följer anvisningarna men åtgärden till halva längden på segelflygplan sätet . För lite extra väderpåverkan på din utomhus kuddar , använda en ishacka att peta hål i plastpåsarna som polyester fiberfill kommer in och bara lägga hela påsen rätt in i klädseln .
 • Mät två gånger , klippa en gång . Håll polyester fiberfill borta från småbarn . det är en kvävningsrisk


 • Relaterade artiklar


  Hur konvertera en säng trä tvilling till en dagbädd ram
  bästa sätten att lagra en madrass
  hur man köper ett sovrum som
  planer på att göra ett arkivskåp desktop
  diy växthus bänk
  bästa madrass topper för ryggsmärta
  barns madrass råd
  hur man bygger ett bord rund picknick
  hur man bygger Barnsängar
  hur man bygger en ram barnsäng