hur man väljer TV -konsoler

hur man väljer TV -konsoler

Med den växande populariteten för stora HD och platt- TV-apparater , möbler som används för att stödja TV-apparater skall vara så stor stadig. Eftersom stora TV-apparater ta upp en betydande mängd utrymme i hemmet , kanske du vill använda en TV konsol snarare än en enkel ställning eller montera . TV konsoler innehålla mellanslag för att ställa eller hus i TV och andra lådor eller blanksteg för att sätta perifera enheter som DVD-spelare och videobandspelare. TV -konsoler bör kunna rymma alla dina hårdvara samtidigt passar in i din heminredning

Du behöver : .
måttband.
TV handboken.


1 .
Använd din måttband för att kontrollera höjd, bredd och djup på din TV . Mäter den faktiska dimensioner TV , inte bara skärmen dimensioner .
2 .
Kontrollera TV: ns användarhandbok för vikten av din TV .
3 .

Gör en lista över alla maskinvaruenheter som du planerar att ansluta till din TV . Du kanske vill inkludera enheter som du inte har ännu , men kommer sannolikt att köpa i framtiden .
4 .
Mät längd och bredd av golvytan i rummet som du är villiga att tilldela till en tv -konsol .
5 .
Bestäm väder du vill ha någon speciella funktioner som möjligheten att täcka konsolen helt med skåpdörrarna.
6 .
Bläddra i TV -konsoler online eller på en möbelaffär och gör en lista över de som uppfyller dina utrymme , vikt och särskilda krav funktionen . Det är viktigt att se till att konsolen kommer att rymmas inom det utrymme du legerat till den i ditt rum och att tv kommer att passa in i konsolen bekväm . Eftersom platt -TV är relativt lätta , någon konsol att de kan passa in bör ha gott om styrka för att hålla det , men om du är boende en äldre lådformade TV , vara extra försiktig för att få en konsol som klarar vikten . Konsolen bör åtminstone ha tillräckligt med utrymmen för att hysa någon DVD -spelare , videobandspelare och andra enheter som du vet att du kommer koppla upp omedelbart .
7 .
Gå igenom listan över möjliga konsoler och plocka en med stil och färg som du gillar bäst. Tänk på färg och stil i rummet som ska innehålla konsolen .

tips och varningar


 • Du kanske vill köpa en tv -konsol som gör det möjligt för Future TV uppgraderingar . Med ett par extra inches av utrymme kan du fortfarande sätta in en större skärm i framtiden . Bli inte en konsol med ett utrymme som är för nära mätningarna av din TV . Efter att ha lite utrymme runt TV är bra för anslutningskablar och flytta enheter runt .


 • Relaterade artiklar


  kan återställa rottingmöbler
  diy våningssäng
  hur man tvättar en hängmatta
  hur du bygger dina egna högtalarlådor
  sovrumsmöbler för pre - teens & tonåringar
  hur man gör rustika borden
  hur man använder skav rätter att hålla maten varm
  hur man köper en Tempur- madrass
  information om slutanvändarnas tabeller
  hur man möblera en bebis plantskola