Little Tikes bil säng monteringsanvisning

Little Tikes bil säng monteringsanvisning

Visualisera dröm som många små pojkar och flickor har en dag att köra sin egen bil , designade Little Tikes företaget bilen sängen för att öka sin fantasi av vägen när de somnar . Församlingen är skyldig att inrätta en bil säng eftersom det kan vara ganska skrymmande att komma in genom dörrar eller ner smala korridorer

känna delarna

Öppna lådan och sortera bitarna för att kontrollera att alla delar finns i kartongen . Om inte, ring företaget för instruktioner om hur man får någon saknade delar . Instruktionerna i bildblocket visa diagram över hur många av varje skruv , bricka och mössa är förpackad med bilen sängen . Det grundläggande hjälpmedel som behövs är en Phillips skruvmejsel .

montera ramen

Den första delen av att sätta ihop bilen sängen är att fästa de fyra hjulen för att de två sidoväggarna av sängen . Hjulen linje upp i lundar ingjutna i paneler , är de navkapslar placerade över dem och då de är fastmonterade på plats med skruvarna .

Panelerna bifogas sedan varandra börjar med den vänstra panelen . Stötta den mot väggen för extra stöd. Den bakre panelen är fast vid bakdelen , medan frontpanelen är fäst på fronten . Den högra panelen kopplas sedan till den motsatta ändar av bakre och främre paneler . Med varje större delen på plats, skruvar för att fästa alla anslutningar . Skruvarna har mössor med öglor för skruvarna att passera , vilket kommer att hindra mössor från att falla av . Detta är bara rätt att hindra små händerna från nyfikna dessa tak av och förlora dem någonstans i rummet .

Stöd för madrassen

Little Tikes bil sängar är utrustade med två nivåer av stöd tider till sätt i den medföljande trä lister . Den lägsta nivån är att stödja en standard twin-rutan Storlek våren och en madrass , medan den övre nivån är för användning med bara madrass och en platt -stöd. För box- våren metoden är trä spjälorna in den lägsta nivån, snäppa dem på plats . Placera lådan våren på träribbor och sedan placera madrassen ovanpå .

För madrassen metoden , använd antingen en våningssäng stöd styrelse eller en bit plywood minst u00BE-inches tjock kapas till en 3-meter med 6-meter bit . Placera brädan på trä spjälorna , och sedan placera madrassen ovanpå . Klä upp sängen med bil-tema lakan, filtar och kuddar , och din unge ett kommer att vara redo att tävla i sömn .


Relaterade artiklar


Hur man väljer en madrass för par
hur man refinish och måla gamla möbler
var kan man köpa fleur -de - lis skåp rattar ?
hur man placera två köksskåp i sovrum layout
DIY : kontorsmöbler
hur restrap pool möbler
hur du packar en moraklocka
det bästa sättet att rengöra utemöbler
hur man kan inreda med klädsel stift
hur man hittar en svart spjälsäng