hur man gör en slip som gäller i ett tunt mönster

hur man gör en slip som gäller i ett tunt mönster

Har du en soffa , kärlek stolsryggen som behöver täckas upp ? Att göra en överdrag är ett enkelt sätt att ge möbler en snabb makeover . Muslin används av designers för att skapa en titt innan den körs med en dyrare tyg . Detta tyg är riktigt billigt , så du behöver inte midjan dyrbar tid med detaljerade mätningar , använder muslin hjälper dig att fastställa att vid köp av dyra tyget . Du kommer att veta din exakta mått efter det här projektet har avslutats

Du behöver : .
Muslin tyg .
Sax.
Stift.
Symaskin.
Nål och tråd.
Marker.
Pen /notepad .


1 .
Eyeball i soffan eller stolen du kommer att göra ett överdrag för . Köp en stor mängd tunt tyg som kommer att vissa att passa över en hel soffa . Köpa mer än du behöver eftersom det finns skrymslen och vrår i ditt möbler som i princip kommer att " äta upp " allt det tyget .
2 .
Rulla tyget och klippa bort det när du vet att du har tillräckligt för att täcka soffan . Häng första bit rullas tyg över armstöd och över ryggen av soffan (beroende på bredden på din muslin och storleken på soffan, måste du spela lite med placeringen ) . Montera tyger tätt när du är drapering . Klipp en annan bit av muslin och drapera den på toppen av kuddar på framsidan . Se om detta täcker hela ytan . Stoppa allt i sprickor och sedan pin alla bitar ihop .
3 .
Använd två stora bitar av tunt för en soffa , eftersom dessa kan troligen passa sida vid sida och täcka hela sak . Passa dem perfekt i plats och sedan stift ihop bitarna .
4 .
Använd en stor bit muslin att drapera över en större soffa som täcker det från framsidan till baksidan . Börja där soffan möter armstöd . Lämna armstöd avslöjats för nu . Drape annan bit av tyg över sittdynor och ner framtill. Klipp två separata delar för att täcka armstöd . Montera allt sitter stadigt på plats stift sedan alla bitar ihop .
5 .
Täck en stol av drapering utbyggnaden av tyg över hela saken . Tryck tyget i sprickor och klipp när det börjar röra på golvet . Pin tyget där du vill skapa en tät , fastsatt jag in .
6 .
Använd skräddarsy som är förenlig med utformningen av din möbel . Försök att kopiera sätt kan den nuvarande tyget innehåller med din muslin och stift den på plats ( bara se till att inte fästa tyget till soffan ) .
7 .
försiktigt bort nålas överdrag från dina möbler och ta det omedelbart till symaskinen . Sy ihop bitarna och lägg tillbaka den på soffan , älskar stolsryggen för en mer detaljerad anpassning. Bestäm var du kanske vill elastiska eller damm volanger att gå . Märken i din tunt tyg med markör så att du kan få en uppfattning om vad du vill producera när du gör den slutliga produkten med dyrare tyget .

tips och varningar


 • Anteckna när du gör beslag . Du kan faktiskt skriva anteckningar direkt på muslin (det är vad det är för ändå ). Det fantastiska muslin är , om det vid första du inte lyckas , kan du försöka försöka igen . Det är därför du köpte allt som tyg till att börja med .
 • Tror inte du behöver vara expert för avlopp att göra detta . Det kan vara skrämmande i början, men bara lägga sig, Tuck och tryck tyget på plats tills det ser bra ut för dig . Få dina tyget för att hålla upp där du vill ha den och lägga till några stift . Var försiktig när nålning Om du är oerfaren , när du har mycket tyg chansen att peta dig själv är höga .


 • Relaterade artiklar


  bicast läder stol beskrivning
  Kalifornien King madrass vs kung madrass
  hur man bygger ett skrivbord med en 4x8 ark av trä
  DIY : shop förvaringsskåp
  fåtölj stol täcka idéer
  hur man ska fastställa de bästa youth sovrumsmöbler
  hur man gör en trä grunderna våningssäng
  flytta en baby flygel
  hur man tvättar soffa kuddar
  felsökning av en PowerMate elgenerator