minne skum vs vanlig madrass

minne skum vs vanlig madrass

Memory skum är ett högteknologiskt material som uppfanns av NASA i början av 1970-talet för att skydda astronauterna från G-krafter under uppskjutningen . Denna teknik har anpassats till konsumentmarknaden som ett alternativ till traditionell våren och madrasser spole

Memory Foam

Den första konsument minne skum madrass infördes i Sverige 1991. Termen " memory foam " utvecklats för att beskriva skum unika egenskap som överensstämmer med en persons form , återvänder sedan till normal när personen uppstår .

vanlig madrass

Regelbundna madrasser behåller sin form och fasthet med hjälp av en rad stålfjädrar och rullar, toppad med lager av skum , polyester eller bomull vadd .

skum Utvärdering

En kvalitet skumgummimadrass ska inte behöva en resårmadrass under för att känna sig bekväma . Billiga imitationer kan må bra i början men kommer att kollapsa snabbt .

Överväganden

En vanlig madrass med lämpligt fjäderbelastningen bör vara ditt val om du föredrar en ovanligt stel eller ovanligt mjuk liggyta . Memory skum finns i varierande grad av fasthet , men de sovande erfarenhet är helt annorlunda .

Varning

om att köpa ett minne skum eller vanlig madrass kommer ner till personlig preferens. Innan spendera en massa pengar , leta efter en 30-eller 60-dagars i hemmet provperiod , liksom en bra garanti .


Relaterade artiklar


hur man köper reservdelar till spjälsäng
diy vadderad bänk under en våningssäng
hur man nöd ett ekbord
hur man väljer soffbord uppsättningar
hur man gör en överdrag wingback stol
hur man stänger en fjäril stol
hur man identifierar min Oneida rostfritt bestick
hur man hittar och köpa möbler Herman Miller
hur du väljer kvalitet duntäcke går ner eller gås duntäcke uppsättningar
hur du gör din egen tvilling madrasser