egenbyggda skrivbord planer

egenbyggda skrivbord planer

Om du tillbringar mycket tid arbetar vid ett skrivbord , har du förmodligen någon önskemål om vilka funktioner är viktiga för dig . Och om du tittade på priserna på lämplig skrivbord är chanserna goda du gav allvarligt överväga att bygga ditt eget . Lyckligtvis skapa skrivbord i dina drömmar inte måste ge dig mardrömmar . Du kan även börja tänka på ditt skrivbord som din

hur du ska använda det

Många tror att ett skrivbord som en tabell med lådor och en stol , men ett skrivbord kan vara en arbetsplats . Det ställe att börja när man utformar ditt skrivbord är med det arbete som du tänker göra där .

En typisk skrivbord är 30 inches tall , men du kan bygga ett skrivbord till valfri höjd du föredrar . Om du har en favorit stol eller pall , använda den för att bestämma höjden på skrivbordet , finns utrymme för benen att få plats under . Kanske du föredrar att arbeta stående , i så fall kan du hitta en midjehöga skrivbord för att vara perfekt .

Har du behov av utrymme att sprida ut många dokument , eller kommer ett litet område för att ställa din bärbara dator och en mus räcker ? Och glöm inte att ett skrivbord kan innehålla ett lutande övre ( eller del av en topp ) , om det skulle göra ditt arbete lättare .

tillgängliga material

Ett skrivbord kan integrera befintliga enheter såsom arkivskåp , bokhyllor , eller bygga upp tabeller . En företagare inbyggd skrivbord kan byggas från ingenting annat än en 3/4-inch plywood topp som över två arkivskåp eller två bokhyllor . I själva verket kan ett skrivbord monteras med en enda skåp , en topp , och ett par affären ben .

Förutom plywood , gamla dörrar är bra för stora skrivbord . En top som är för grovt för användning , även efter slipning , kan täckas med ett andra , mjukare yta som inte skulle ha varit tillräckligt starka på egen hand . När man bygger ett skrivbord , det material som finns tillgängliga för dig begränsas bara av din fantasi .

Placering

Om ditt skrivbord kommer att bli mot en vägg eller i ett hörn , kan du kanske att avbryta ditt skrivbord från väggen med klotsar eller tunga konsoler hylla . Vissa personer använder en tom garderob som kontor, detta kanske redan har rätt stöd installerat och endast kräver tillsats av en ordentligt storlek skrivbord .

Utrustning

Tänk den utrustning du tänker använda vid skrivbordet . En handfull pennor kräver mindre lagringsutrymme än ett fall av dator papper och bläckpatroner . en stationär dator , stor flatbäddsskanner , och 11-av-17 bläckstråleskrivare kommer att diktera ett större skrivbord än en bärbar dator med en kompakt skrivare

Finns Verktyg och kunnande

Om du har tillgång till en mängd av elverktyg bygga ett komplex skrivbord från början om du vill. Om du bara har handverktyg och kanske en handborr , överväga att kombinera en mängd förgjorda enheter med en topp , som kan klippas till rätt storlek på din lokala hem leverans centrum .

och pröva din byggnad färdigheter . Många skrivbord projekt kan samlas från färdiga komponenter som bara behöver knäpps ihop eller monteras med en skruvmejsel.


Relaterade artiklar


Hur man återskapar en kudde uteplats stol
hur man gör en huvudgavel
Hur man väljer en säng Kalifornien King
hur du tar bort lådor pärmskåp
Hur man återskapar en soffa och soffa
italienska barock möbler egenskaper
hur man köper en tv skivspelare
vad man ska leta efter när man köper korgvide
hur du skyddar cypress möbler
hur man sätter två sängar tillsammans för att göra en större säng