hur man bygger små däck tabeller

hur man bygger små däck tabeller

En kortlek är ett bra ställe att vara värd för sommaren grillar och fester . Hem med blygsamma storlek däck kanske föredrar att använda ett litet bord för en get-together med några vänner . Att bygga ett utomhusbord kräver inte mycket arbete eller dyra material . Det kan vara en bra helg projekt för gör -det-självare som kommer att vara mer tillfredsställande än att helt enkelt köpa en utomhus bord . Detta lilla bord kan göras med virke och hårdvara finns på de flesta butiker hemma leverans

Du behöver : .
2x4 timmer
. 1x4 timmer .
1 u00BD tums träskruvar .
1 u00BD tums efterbehandling naglar.
Saw.
Handborr.
Trälim.
Penna.


1 .
klyvsågning , vilket innebär att skära med säden i styrelsen eller att skära ner hela längden av styrelsen , åtta 1x4 bitar av virke till 2 u00BE inches . Skär bitar till önskad höjd på bordet .
2 .
Limma ihop två bitar virke från steg 1 , lägga efterbehandling naglar var 3 till 4 inches . Montera 1- tums sida till kanten av den 2 u00BE-tums sidan av virket bitar från steg 1 så att när sedd uppifrån bildar en L-form . Fortsätt med detta steg för resten av bitarna att skapa fyra bordsben .
3 .
Bestäm längden och bredden på bordet och klippa två 2x4 bitar av virke till varje mätning , skapa fyra skär alla tillsammans . Passa in en bordsben i varje ände av bredden bitar , som kommer att vara sidor av bordet . Borra hål , tillämpa trälim och skruva fast benen till 2x4 bredd bit .
4 .
Limma längd-mätt 2x4 bit från steg 3 till andra sidan av bordet ben , och borra hål och skruvar in skapa fram-och baksida i tabellen . Detta bör se ut som en rektangulär bas med fyra ben , ett i varje hörn .
5 .
Klipp två 1x4 bitar av virke till bredden mätningen. Placera bordet så benen är i luften , mått ned benen en tredjedel av vägen och göra markeringar på varje ben med en blyertspenna. Säkra 1x4s på insidan av benen med trälim och skruvar , skapar två stativbalkar på sidan av bordet .
6 .
Hitta mitten av 1x4 stöd strålar från Step 5 , markera med en penna och mått över längden på bordet. Klipp en 1x4 bit av virke till denna mätning och säkra med trälim och träskruv .
7 .
Vänd bordet upprätt , mäta längden på bordet plus 2 inches och skär 1x4 bitar av virke till denna storlek. Dessa kommer att tabellens topp , antalet som krävs 1x4s beror på bordets storlek
8
Applicera 1x4 bitar av virke till toppen av tabellen med trälim och efterbehandling naglar . . Tillåt 1 tum överhäng på alla sidor av bordet .

tips och varningar


 • Sand och färga trä med en utomhus eller däck finish . Använd tydliga försvinna i stället för en färg fläck att behålla den ursprungliga färgen på träet och samtidigt skydda den från väder och vind.


 • Relaterade artiklar


  användningsområden för en gammal stereomöbel
  hur man väljer en baby madrass
  hur man restuff en levande kudde rum stol
  hur man köper en billig sängram
  hur man bygger en västerländsk rack stil pälsen på en begränsad budget
  typer av läder för soffor
  hur man klä en loveseat
  hur man rengör en microfiber soffa på ett ögonblick
  hur du tar bort en bläck fläck på läder
  hur man täcker talltimmer för sittplatser stubbar