korrekt placering för en knästående stol

korrekt placering för en knästående stol

Ingen kan stå under hela dagen-det är helt enkelt för trötta . Vi behöver stolar för att vila . Knästående stolar är utformade för att ge bättre hållning genom att öppna upp vinkeln mellan bålen och benen . De fungerar bäst när den huvudsakliga sätet och knästående plats i rätt position för en bra passform till kroppen

Vinkel

Teorin bakom knästående stolar är att öppna vinkeln på låren och resultat Torso i bättre balans mellan intramuskulär användning och spinal stam . Detta fungerar dock endast om vinkeln inte är för liten eller för överdrivna . Leta efter en stol som har en lutning på minst 25 grader men inte mer än 30 .

Om du är osäker på vad den exakta vinkeln på din huvudsakliga säte , så titta på placeringen av dina torso . Om vinkeln på sitsen är korrekt , bör du lutar något framåt så att överkroppen är lite framför höfterna . Sitter längre bak i stolen är inte uppmuntras , eftersom det kan göra dig mer benägen att nedgången , en liten luta sig framåt gör slumping svårare .

Sittande

När du försöker placera vinkeln och höjden på din stol , alltid sitta först . Låt dig inte luras att tro att stolen är för liten för dig genom att skjuta på sätet och förlitar sig på knä plats för att hålla dig . Om dina knän inte riktigt röra på knä plats medan du lägger din tyngd på de viktigaste sätet , lägre de viktigaste sätet tills knäna är i stånd att låta dig lägga lite vikt på knäna om det behövs , men inte Låt dina knän helt trycka in i knästående sätet .

Placering

När du justera vinkeln och höjden på din stol , gör det på den plats där du faktiskt kommer att fungera. Till exempel , om du köper stolen för användning vid arbete , anpassa stolen för att tillgodose dina skrivbord , inte ditt hem skrivbord .

Knästående sätesinställning

När man sitter i knästående stolen , kontrollera om alla knästående sätet är i jämnhöjd med din smalbenet . Om det inte är , justera knä sittvinkel (om möjligt) så att hela toppen av dynan vidrör dig . Annars kommer gravitationen dra ner på en mindre yta och du kan ha för mycket press på smalbenen .

professionell rådgivning

Om du köper en stol som kändes bekväm i utställningslokalen , fråga en ergonomi specialist till utvärdera hur stolen passar dig . Om stolen känns lite för perfekt , kan detta vara ett tecken på att stolen inte gör tillräckligt för att få dig att sitta rakt , eftersom sittande är mycket mer aktiv i en knästående stol . Samtidigt anger smärta i det läge som den specialiserade säger borde vara idealisk en potentiell medicinsk fråga som måste lösas.


Relaterade artiklar


hur man klä möbler matsal stolar hemma
hur man använder PVC för att göra himmelssäng
hur man håller cremefärgade lädersoffor ren
Hur man sköter om mässing sängar
hur man gör en queen ser säng ut som en dagbädd
hur man kan spara utrymme med enheter kombination kök
hur reparera en vattensäng madrass
diy cubby hylla
hur man kan återställa ett biljardbord
diy hundbur slutet tabeller