skåp för att göra ett hem bar

skåp för att göra ett hem bar

Färdiga skåp gör stora hem barer och valet och urvalet är varierat . När du använder skåp till ett hem bar dina val bl. a. björk , lönn , ek och körsbär . Du kan köpa dessa skåp till ett rimligt pris från secondhand butiker eller butiker . Använda skåp kan du också bli riktigt kreativ när du gör ditt hem bar

Välja Skåp

Innan du går att plocka ut dina skåp besluta om längden på fältet som du vill ha. Se till att din plats kan stödja den storlek bar som du vill skapa . Vanligtvis 3-4 skåp kommer att ge dig den längd som du önskar . Det fina med att göra en ut hem bar av skåp är att du kan anpassa längden från 2 meter till 16 meter . Du kan också välja att hålla dörrarna på eller ta av dem . Du kommer att vilja använda insidan av skåp för att lagra dina bar objekt , så att ta bort dörrarna kommer att möjliggöra för enkel åtkomst.

De flesta större utbudet butiker och lågprisbutiker hem kommer att bära skåp som passar dina behov . Om du har en plats som är lätt , överväga att använda björk skåp . Om du vill lägga till värme till ett rum då överväga att använda en mörkare träslag som lönn , körsbär eller en mörkare ek .

Välja topp

Välj en topp för att gå på baren som är robusta och hållbara , t. ex. som Formica eller marmor . Lågprisbutiker bör också bära plattor av marmor till ett rimligt pris . Du kan också ha marmor anpassade kapas för att passa upp på skåpen perfekt .
Var kreativ när plocka en topp för ditt hem bar . Du kan också använda rostfri plåt , som du kan köpa på en restaurang utbudet hus .

Ett annat alternativ är att använda dekorativa kakel för en mer skräddarsydd look. Du kommer att behöva skära en bit av trä som täcker upp i skåpet i bredd en längd . Var noga med att använda en bra lim för att hålla plattorna på träet. Du kommer också att behöva injekteringsbruk i mellan plattorna när lim torkar .

Du kanske också vill överväga att använda en gammal slät dörr som en bar högst upp . Du kan enkelt Refinish dörren eller använda den som det är. Du kommer att vilja se till att du säkrar dörren och skåp tillsammans genom skruvar och lim .


Relaterade artiklar


hur man klä utemöbler
hur man köper traditionella vardagsrum möbler som kommer att hålla
hur ta hand om läder stol stolar
hur man hänga förvaringsskåp
DIY : kontorsmöbler
diy hylla bänk
fåtölj stol täcka idéer
hur man bygger en inbyggd väggenhet
vattensäng fylla instruktioner
hur man kan mäta din lusthus täcka