typer av hopfällbara extrasängar

typer av hopfällbara extrasängar

Om sovutrymme utgör ett problem för dig när du har gäster , överväga vilka produkter på marknaden kan tillgodose detta behov . Du har förmodligen sett extrasängar i hotellet garderober . Eller kanske du har sovit på en då och då . Konstruktionen varierar något med olika tillverkare , men idén är densamma . Enheten veck på mitten och rullar för enkel förvaring då den inte används . En del nyare produkter på marknaden ger också en tillfällig säng men förvandlas till möbler när de inte används

Du behöver : .
måttband.
Tyg.
Sax.
Piping sladden.
Pins .

Typer

Standarden hopfällbara använder antingen tubformade eller vinkel stål för sin ram med lameller , tråd våren mesh eller polypropen för däck som stöder madrassen . Madrassen kan innerspring eller högdensitetsskum . Bredd storlekar finns 30, 36 , 39 och 48 inches . Höjd från golvet varierar beroende på tillverkare med 23 inches är den högsta .
Utöver standard hopfällbar , finns också i skåpet sängen . Denna möbel liknar en kista eller armoire men hus ramen och madrassen inuti . Till skillnad från den Murphy sängen , har skåpet sängens madrass att lägga sig för att lagra inuti . Den levereras i tvåbäddsrum, dubbelrum och drottning storlekar . Skåpet har hjul för enkel manövrering .
En annan typ av hopfällbara är de ottomanska sängen . Denna säng har en metallram mycket lik den vanliga hopfällbar , förutom att det veck i tredjedelar för att bilda en ottoman . Det kräver en överdrag att använda i det osmanska läge . Andra av denna typ har en ram som fälls ihop den ottomanska " boxen ". Dessa beter sig mer som barnsängar än enkelsängar .

Standard Kostnadsfria Funktioner

Standard rollaways har olika egenskaper i deras konstruktion . Vissa , såsom Hospitality Säng, hävdar en tung , dubbel-stagade ramar , som använder vinkel stål för en kvalitet , kommersiell kvalitet produkt . Den använder 2- tums hjul i stället för hjul . Den har en 5- tums innerspring madrass med ett 280-lb . kapacitet. När vikas ut , den mäter 23 inches från golvet . Den kommer i tre storlekar och en extra lång version . En annan tillverkare som gör LuxurGuest , hävdar en överlägsen däck eftersom det ingår träribbor i stället för en tråd våren mesh . Den lägger även till en bifogad huvudgavel och har justerbar huvud höjd . Det hävdar att sömmarna är svetsade för hållbarhet .

Skåp Bed funktioner

Fu-Byrå är en tillverkare av skåp sängar . Fu är för futon . Skåpen finns i olika stilar och utföranden . Den sovande plattformen fälls ner från frontpanelen och stöds av filt-täckt förlängning löpare . Den sängkläder är en 6-till 8-tums futon madrass eller en innerspring en .
Företaget som tillverkar Ultimate Hide-a-Bed använder en 5- tums innerspring madrass vars stativ funktioner träribbor . Skåpet sitter på hjul och måste vändas för att komma till sängen . Framsidan av skåp med vad som ser ut lådor och dörrar , men de är nonfunctioning .

Överväganden

hålla flera faktorer i åtanke när de avgör vilka säng att köpa . Är det huvudsakligen att användas av vuxna eller barn ? Vissa har poundage begränsningar . Vissa använder skum madrasser och andra , innerspring . Vilket är mest bekvämt för dig ? Har du utrymme för att lagra sängen när den inte används ? De större rollaways ihopfälld är 46 till 48 inches lång och och 30 till 48 inches bred .
Skåpet säng behöver en permanent plats som möjliggör expansion . Mycket av kostnaderna för enheten för skåpet själv , inte sängar .
Det osmanska är liten nog att passa nästan var som helst men kan inte ge tillräckligt med komfort för en vuxen . Priserna varierar kraftigt mellan olika typer .

Kostnad

Standarden extrasängar varierar i pris från $ 150 till $ 579. Denna rad gäller främst Heft och hållbarhet på ramen och kvaliteten på madrassen .
Skåpet sängar sträcker sig från $ 639 till $ 1500 plus .
en ottoman säng kan köra så lite som $ 170.


Relaterade artiklar


hur du tar bort rök lukt från brand skadade inventarier
hur man köper utomhus kuddar utemöbler
den bästa typen av madrass för en dålig rygg
Varför använder folk en ceder bröst ?
Vilken är den bästa madrassen för att förhindra liggsår & tryckpunkter ?
saker att gå i en kuriosa skåp
hur man måla en sänggavel
hur man får unken lukt ur en futon madrass
hur du tar bort pennan märken från läder funiture
queen sängramen information