vad är en organisk spjälsäng madrass ?

vad är en organisk spjälsäng madrass ?

En ekologisk spjälsäng madrass är en som är fri från syntetiska material och uppfyller kraven för National Association of Organic Madrass Industri . Det är också flamskyddsmedel utan att använda kemikalier som kan vara giftiga för en baby

Beskrivning

En organisk spjälsäng madrass har dubbelt så spolar av en standard syntetisk madrass . Fjädrarna är ovala för att minska slitaget på spolar . Fyllningen är gjord av flamskyddsmedel och ekologiskt odlad bomull eller ull och överträffar kraven i Consumer Product Safety Commission för brandsäkerhet .

Certifierade standarder

En madrass måste uppfylla normerna i National Association of Organic Madrass Industri att betraktas som ekologiska . Madrassen material skall certifierat ekologiskt och fritt från syntetiska tyger och giftiga kemikalier som bly , arsenik och formaldehyd .

Varning

Vissa organiska krubba madrasser på marknaden är inte gjorda av 100 procent naturliga organiska material . Tillverkarna får lägga upp till 60 procent av artificiella material till en madrass och ändå märka denna produkt som " ekologiska ".

Kostnad

De flesta certifierade ekologiska madrasser är det dubbla priset av en syntetisk madrass . Blended madrasser som är märkta som ekologiska kan säljas till en lägre kostnad än de som är 100 procent ekologiskt .

Hälsa och säkerhet

Enligt en artikel publicerad i Parenting Magazine , många hushållsprodukter , inklusive syntetisk spjälsäng madrasser , kan innehålla kemikalier som har visat sig påverka barns hälsa . Ekologiska krubba madrasser är fria från kemikalier och gifter som en baby kan andas in medan du sover .


Relaterade artiklar


hur man bygger en bokhylla med skruvar ficka hål
vilka delar är i en moraklocka ?
hur man fixar vattenläckor säng
typer av plysch tryckavlastande sängar
hur man rengör utsidan utemöbler
Hur konvertera våningssängar för att bilda en stor säng
hur man får lukt cigarettrök av trämöbler
madrass råd
hur man rengör möbler uteplats bambu
hur att Refinish våningssängar