Vilka är ingredienserna i vattensängen balsam ?

Vilka är ingredienserna i vattensängen balsam ?

Vanligt kranvatten används för att fylla en vattensäng madrass innehåller mikrober, alger och mögelsporer . Om de växer i vattnet , kommer de sig fast på väggar av madrassen och försvaga den . Om massor av mikroskopiska organismer växer i vattnet , kan du höra bubblor i din vattensäng . Conditioner som tillsätts i vatten håller dessa levande organismer i schack

viktigaste ingredienserna

Professionella utbudet butiker kan antingen natriumtiosulfat eller natrium hydroxymethane sulfonat att göra vattensäng balsam . Båda är tillförlitliga . För att göra din egen , blanda antingen kemisk med destillerat vatten enligt anvisning . De flesta vattensäng företag tyder behandla en vattensäng var sjätte månad. Blandning av kemikalier mer kraftfullt kommer inte att hjälpa till att förlänga tidsperioden för reträtt . De kemikalier som bryts ned i sex månader .

blekmedel Varning

Några recept kräver Använd vanliga blekmedel i ditt gör- det -själv- formler . Blekmedel korroderar vinyl , så bleka formler kan äta ett hål i madrassen . Vissa skrupelfria vattensäng återförsäljare säljer blekmedel formler gjorda av Clorox .

rapningar Out Bubbles

Vissa säljare av grundvattenmagasin produkter säljer produkter till " rapar " bubblor ur vattensängar orsakas av mikrober och alger . Dessa bubblor kan märkbart högt och vattnet , om den inte behandlas , kan växa grönt och illaluktande . En madrass hålls ren inifrån och ut kommer att pågå i minst sju år .

Köpa och Handling Ingredienser

Natriumtiosulfat finns i butiker pool utbudet. Natrium hydroxymethane sulfonat finns i akvariet butiker eller via Internet . Andas eller röra dessa kemikalier kan orsaka leverskador även i små mängder .

chockbehandlingar

Det är möjligt för vattensäng madrasser att utveckla dålig lukt när eftersatt under lång tid . Vattensängar tömmas och återfyllas med två år . Om vattnet luktar , kan en ägare tillämpa en " chock " behandling som liknar dem som används i simbassänger som har mikrob och mögel överväxt . Kemikalier som används i chock behandlingar är mer toxiska och svårare att hitta än kemikalier som används i mer subtila behandlingar .


Relaterade artiklar


hur man arrangerar möbler i barnens sovrum
Hur man sköter om bananblad möbler
hur man kan omvandla papperskorgen begagnade möbler i paradnummer din stolta över
bästa tyg för att göra en utomhus täcka
hur man måla en sänggavel
Hur berätta om du har en bra madrass
hur man rengör utsidan utemöbler
Counter pall vs barstol
vattensäng madrass tips
hur man gör billiga hyllor