Hur du tar isär en vilstol att klä

Hur du tar isär en vilstol att klä

En vilstol är klädd och stoppad fåtölj som har ett liggande ryggstöd för komforten för användaren . Stolens struktur är vanligen tillverkade av hårt trä och tunga stål och kommer att pågå i många år med regelbunden användning. Men stoppning och klädsel får inte rättvist så långt över tiden och kommer att behöva ersättas för att göra din stol som ny igen . Stolen måste demonteras innan de klädsel kan börja

Du behöver : .
Philips skruvmejsel
. Skiftnyckel.
Flat skruvmejsel .


1 .
Placera stolen i upprätt läge med ryggen i en helt rakt uppåt. Leta reda på anläggningen klipp som håller tillbaka knutna till basen på stolen på varje sida bak . Nå in i mellanrummet mellan stolsryggen och sittdynan på varje sida och vrid spaken uppåt .
2 .
Lyft upp på varje sida av stolen tillbaka och skjut bort det av basen . Ställ tillbaka stolen åt sidan .
3 .
Vänd stolen över så att undersidan är vänd uppåt . Leta upp klipp som håller sittdynan på plats nära framför sätet och intill armen på varje sida . Vrid fästskruvarna från klipp i en moturs med en Philips skruvmejsel och ställ dem åt sidan . Dra klipp ur armen mot mitten av sätet och ställ dem åt sidan.
4 .
Vrid stolen tillbaka till sina fötter . Lyft fram i stolen dynan så högt som det går att avslöja skruvarna som håller bakre delen av sittdynan till armarna. Ta bort bultarna i moturs med en skiftnyckel och ställ dem åt sidan .
5 .
Lyft sittdynan från stolen bas och ställ den åt sidan.
6 .
Vänd stolen tillbaka över så att bottnen uppåt . Leta reda på skruvarna som håller armarna på stolen genom att titta inne i botten på armen . Ta bort bultarna i moturs med en skiftnyckel och ställ dem åt sidan . Vänd stolen och ta bort armarna. Använd en platt drivaren skruv för att bända bort dem om det behövs .
7 .
Återmontera stolen i omvänd ordning efter ny klädsel är klar .


Relaterade artiklar


Hur man sköter om brazilian valnötsträ
hur man kan öka fastheten i en madrass
diy planka gård bord
Hur man väljer en bistro bord
hur man gör en minne skum madrass fastare
hur man fixar en lädersoffa
typer av hängmattor
hur man hittar diskonterade vinyl möbler rotting uteplats
vad är en mission stol ?
hur man klä en ottoman