Hur får jag vattenstämplar från en trä bord ?

Hur får jag vattenstämplar från en trä bord ?

Människor plats vattenglas eller krukväxter hela tiden på toppen av träbord . Men dessa punkter kända för att skapa fukt på botten av deras ytor och fällor vattnet in i träet . Detta skapar i slutändan vita ringar eller fula märken vatten , som förstör det estetiska i tabellen . Men finns det kända metoder för att få dessa bort och gör ditt bord gott som ny

rakkräm och Majonnäs

Använd raklödder , då majonnäs över vattenstämplar . Du kan använda alla generiska rakkräm och majonnäs för denna metod . Spruta först på rakkräm och låt det sitta i fem minuter innan du torkar bort det . Efterord, sprider en klick majonnäs på märken , och torka igen . Detta tar bort fläcken .

hårtork eller Uppvärmning Iron

Använd en hårtork eller värme järnet på vattenstämplar . Om du använder en uppvärmning järn , slå in den med en luddfri trasa . Applicera med cirkelrörelser runt varumärkena med hårtork eller värme järn så att du inte fokuserar på en enda plats eller användning för hög inställning för att skada ytskiktet .

absorberande pappershandduk

Lägg absorberande pappershanddukar över vattenstämpeln . Låt stå över fläcken ett par timmar tills pappershandduk plockar upp all fukt . Denna metod är endast tillämpligt för vattenstämplar som fångas omedelbart och inte helt inställd in i träet än .

Icke-Gel White tandkräm och bakpulver

Blanda lika mängder icke-gel vit tandkräm och bakpulver . Applicera blandningen på en trasa , torka sedan fläcken med cirkulära rörelser . Använd den här metoden bara på mycket färdiga trä .


Relaterade artiklar


Tempur- problem
hur man mäter madrass sag
Corian vs laminat
hur man gör en minne skum madrass fastare
DIY : stolsöverdrag
hur man installerar vedeldade
Hur kan jag rengöra en läder kontorsstol utan att skada den ?
hur man målar en gungstol
dubbla jämfört med queen size-säng dimensioner
kan återställa antika skåp