Hur konvertera en dubbel till en dagbädd

Hur konvertera en dubbel till en dagbädd

En dagbädd gör en vacker och inbjudande tillägg till valfritt rum i huset . Vare sig det är i hemmakontoret , lekrum , färdig källare , veranda eller gästrum , en dagbädd är en plats att luta sig tillbaka och slappna av och perfekt ställe för gäster att övernatta . Det finns många dagbädd stilar på marknaden är ett annat alternativ att använda en befintlig säng för att skapa en dagbädd . Här är en enkel plan som kommer att konvertera en tvilling till en dagbädd med den extra funktionen av lagring

Du behöver : .
Twin madrass och madrasser .
Metal twin sängram .
Två bokhyllor .
Trä.
Sandpapper.
Paint .


1 .
köpa två oavslutade bokhyllor varje mätning minst 36 inches bred och 36 inches hög . Ett annat alternativ är att köpa laminerat bokhyllor och montera dem enligt tillverkarens anvisningar .
2 .
Prep det oavslutade bokhyllorna genom att fylla hål och luckor med trä spackel . Försiktigt sand hela ytan av bokhyllor . Använd långa slag för att tillämpa två lager färg . Låt färgen torka ordentligt innan du applicerar andra lagret och före hantering.
3 .
Använd skruvar och montera bokhyllor , från insidan , i varje ände av metall sängram med hyllor utåt . Lägg de dubbla madrasser och madrass . Placera daybed upp mot väggen.
4 .
Klänning sängen med en dagbädd kjol och tröstare . Välj en tvilling tröstare Bunkie stil för ett skräddarsytt utseende . Rum tre dubbla stora kuddar i dekorativa kudde Shams upp mot väggen . Lägg till andra kuddar med dekorativa intresse, t. ex. vissa fyrkantiga , runda och rektangulära kuddar i olika mönster och färg .
5 .
Lägg böcker och krimskrams till bokhyllan hyllorna . Använd flätade korgar eller dekorativa lådor och burkar för att hålla röran på avstånd .


Relaterade artiklar


hur man gör små tidningen rack
hur man kan räkna ombord fötter
hur man kan jämföra komforten på Sleep Number Bed & den Sertu00E3 sängen
hur man tar hand till nödställda trä matbord
teak behandling
hur man målar en underhållning enhet
Vilken typ av trä kan användas för säng lister ?
det bästa sättet att tillämpa polyuretan på ett köksbord
hur du lägger listen till toppen av en bokhylla
vad är ett alternativ till ett soffbord ?