Hur man säljer hemgjord Adirondack möbler

Hur man säljer hemgjord Adirondack möbler

Alla som har tillbringat någon del av en sommar i New York är utan tvivel känner till Adirondack stolen --- den lågt hängande träsits , den överdrivna vapen perfekt för att vila en kall drink , och hög rygg . Första designad av Thomas Lee cirka hundra år sedan , tog dessa bekväma stolar planka flygning och har producerats genom tiderna . Denna typ av uteservering verkar behålla sin popularitet säsong efter säsong , vilket gör det praktiskt och eftertraktat försäljningsobjekt

Du behöver : .
dator.
Internet .


1 .
Skapa en webbplats eller Facebook-sida för att sälja utemöbler . Inkludera bilder av stolar , priser och leveransinformation tillsammans med några korta historia . Tillverkning av stolar för att beställa , om du är crafting dem , eller fartyg från lager .
2 .
Skapa tryckta katalog och en distributionslista. Använd ett datorprogram för att designa en broschyr eller en katalog med objekt . Skicka dokumentet till ett tryckeri för produktion . Broschyrerna kan sedan hand levereras till olika eller detaljhandeln marknader under säljsamtal eller skickas ut som en brevkampanjen försäljning pjäs . När du skapar din distributionslista , inkluderar rum med frukost , värdshus , charter , sommarstuga och andra platser turist . Glöm inte hantverk butiker , järnaffärer , butiker och butiker .
3 .
Bli konstnären . Ett av de bästa sätten att sälja en handgjorda punkt är att ange en konst eller gata rättvis , loppmarknad eller blir en del av en konstnärernas co- op. Utveckla intresse för din båt genom att bygga en stol på plats . Berätta din historia --- komplett med historien om stolen --- och ta order . En bra produkt kommer att välkomnas år efter år , och genom att bibehålla din status som säljare kommer du inte bara öka din e-postlista , kommer du att få en efter också.
4 .
Annonsera lokalt eller nationellt . Beroende på dina marknader och plats , kan överklagandet av Adirondack stolar varierar . Om du är i en kustlinje gemenskap du kanske inte har att gå längre för att sälja stolarna än på gatorna i centrum eller trottoarerna i lokala handlarna . Tillbringa din annons dollar lokalt genom att sätta små annonser i tidningar, lokala kataloger , restaurang annonser menyn kupong böcker och media som tjänster på den lokala marknaden . Eller , etablera företag postorder och sätta din annonsering i säsongens tidningar som når en nationell marknad. Titta på fiskeplatser , bergsområden , fläckar semester och städer turist .


Relaterade artiklar


tips för att färga oavslutade furumöbler
idéer för målning ett barns gungstol
hur man väljer låda fjädrar
hur du väljer kvalitet läder möbler
Definitionen av träfanér
hur att Refinish en bänk
hur reparera stolar med spindlar
hur man tar hand om bicast läder
hur man refinish ett piano
negativa effekterna av vatten sängar