Kan jag lägga en madrass på en metall sängram utan boxspring ?

Kan jag lägga en madrass på en metall sängram utan boxspring ?

Madrasser är vanligtvis säljs med en matchande låda våren , en täckt träram med stela fjädrar , att ge stöd till madrassen och jämnt fördela vikten att hålla madrassen i toppskick . Det finns några alternativ för metallramar säng som låter dig använda din madrass utan madrasser , men de kan inte erbjuda bästa stöd för madrassen

madrasskydd

De flesta madrasser är utformad för att användas med en låda fjäder eller annan stiftelse . Nya madrasser är vanligtvis säljs med en matchande stiftelse som syftar till att fördela vikten på madrassen och absorbera en del av den stress som madrassen upprätthåller vid normal användning .

Metal sängramar

Den typiska metall sängstomme endast har tvärbalk , som definitivt inte kommer att hålla madrassen upp . Drottningen och kungen sängstommar har vanligtvis ett centrum järnväg , liksom , för ytterligare support. Detta kommer att hålla upp en madrass utan låda fjädrar , men det kommer att sätta en enorm mängd av stress på det .

Vissa typer av metallramar säng marknadsförs som att kunna användas utan en låda våren . De flesta har ett system av metall räls och böjda metall stöd som eliminerar behovet av en låda våren . Fördelen med en sängram som inte behöver en låda våren är att ramen i stället för att på en nivå strax sex till 10 inches över marken för att lämna utrymme för madrasser , sitter mycket högre , vanligtvis cirka 16 inches ovanför marken . På så sätt madrassen kan vara på en normal höjd , men du har mer än en fot för lagring under den .

Madrass Garanti

Om du har köpt en ny madrass med en garanti , kontrollera villkoren i garantin innan väljer en sängram utan en låda våren. Ibland garantin kommer att vara ogiltig eller inte berättigar till full täckning om du inte använder din madrass med matchande Foundation. Detta beror på att madrassen kan lida onödig påfrestning eller skada när den används på en metall sängram eller annan yta snarare än dess madrasser eller stiftelse.


Relaterade artiklar


gör det själv mosaik bord
hur man kan inreda en röd soffa
Hur vet en kista uppdrag filt
Hur du använder stoppning stift & Trim
gör det själv ritbord
hur man refinish och måla gamla möbler
hur man underhåller en korgstol
hur man kan återställa sprickor i läder möbler
hur man kan återställa gamla trästolar
Hur man väljer en bäddsoffa