Vilka är de träslag som används i picknickbord göra ?

Vilka är de träslag som används i picknickbord göra ?

Picknickbord har länge varit en utomhus familjens favorit och är gjorda av olika träslag . Några har naturlig skönhet och konserverande egenskaper . Andra ger ett större utbud av finish alternativ och kan omfatta konstgjorda konserveringsmedel

behandlat virke

behandlat virke är infunderas med en kemisk för att förhindra röta . Denna behandling kan ha antingen en brun eller grön nyans . På grund av den processen träet genomgår under kemisk behandling , har en tendens att varp och twist. Behandlat virke kan ges en yttre fläckar eller klar-överdragen med ett tätskikt avsedd för behandlat virke , men det bör inte målas .

Cedar

Cedar är ett populärt val för utemöbler på grund av dess vackra säd och konserveringsmedel egenskaper . Ceder innehåller naturliga oljor som gör den resistent mot röta och insekter . Cedar kan färgas med en yttre fläckar eller klar-överdragen med ett tätskikt produkt . Målning rekommenderas inte eftersom det döljer skönheten i träet .

Redwood

Redwood , som ceder , har vacker natur och konserveringsmedel som gör det möjligt att stå upp bra mot väder och vind. Egenskaperna hos furu gör det mindre känslig för krympning , förvränga eller vrida än andra mjuka träslag . Redwood kan färgas med en yttre fläckar eller klar-överdragen med ett tätskikt produkt . Målning , som döljer skönheten i trä , inte rekommenderas.

Pine

Pine är ett samlingsnamn för en mängd mjukt virke . Det är det minst kostsamma alternativet för att bygga ett picknickbord . Innehåller emellertid ingen fysisk eller kemiska konserveringsmedel , så det måste vara färdig . När du är klar med ett högkvalitativt yttre fläck , ett impregneringsmedel agent eller färg , kan tall ge många år av bekymmersfritt njutning .

Composites

Kompositer är en relativt ny i timmer marknaden . Medan det finns lika många olika kompositer som det finns företag som producerar dem , kompositer i grunden är en kombination av naturliga träfibrer och konstgjorda material . Composites kommer i en mängd olika färger och aldrig behöver efterbehandling . Eftersom kompositer är skapade i första hand att användas som inplankning material , när det används på ett picknickbord de oftast är knutna till en metallram .


Relaterade artiklar


vad är en madrass set?
vad är ILD i madrasser ?
hand om inomhus möbler i teak
påkostade madrass vs Pillowtop madrass
hur man rengör nappaläder
hur refinish smidesjärn utemöbler
inomhus hängmatta installation
hur man stack uteplats stolar
diy matbord
hur man gör arbetsbänkar