Vilka är fördelarna med knäböjande stolar ?

Vilka är fördelarna med knäböjande stolar ?

Att vara " fastkedjad vid skrivbordet " kan vara ett uttryck , men eftersom de flesta kontorsarbetare tillbringar största delen av dagen sitter vid sina skrivbord , det finns lite sanning i det . Alternativa " knä stolar " är ett sätt att lindra de medföljande ryggvärk många erfarenheter

Ergonomi

Ergonomi är en vetenskap som studerar du , dina förutsättningar jobb och de verktyg du använder för att göra en säkrare , mindre skadebenägna arbetsmiljö . Detta görs till exempel genom att granska din hållning när du sitter , och mäta hur långt du är från datorns tangentbord och bildskärm .

Traditionell Stolar

Enligt ergonomi-information. com är problemet med traditionella stolar att de är oflexibla och uppmuntrar dig att sloka , som kan orsaka ryggvärk

Knästående Stolar

En knästående stol har ingen tillbaka . stället för fötterna sitter på golvet , smalbenen vila på ett block . Majoriteten av din vikt bör fortfarande vara i sätet , som i en traditionell stol , men stolen kommer lutningen framåt i 30 grader .

Fördelar

En knästående stolen inspirerar magmuskulaturen att arbeta för att stödja dig medan du sitter , distribuerar kroppsvikt jämnt och anpassar din ryggrad i balans , vilket ställer mindre stress och belastning på din rygg, nacke och axlar muskler .

fler fördelar

Även i en knästående stol , är ryggraden i sitt naturliga "S " anpassning , som lindrar ryggvärk eller tryck . Eftersom du flyttar påtryckningar från bara din botten på benen också, hjälper stol lindra ömhet och förbättra cirkulationen.


Relaterade artiklar


hur man gör sittdynor för stege - back stolar
hur du väljer en Tempur- madrass
hur man gör bord ping pong
hur man utformar ett hörn bokhylla
hur man ändrar en underhållning skåp till ett sovrum armoire
är harts rotting utemöbler bra utomhus ?
diy förvaring säng plan
hur man fixar en kontorsstol som knarrande
gör det själv garderob hyllor
hur man väljer den bästa alla väder harts möbler rotting uteplats