Vilka är måtten på en standard runda krubba ?

Vilka är måtten på en standard runda krubba ?

Som ett alternativ till traditionella rektangulära spjälsängar, är standarden runda spjälsängen utformade för att vara mittpunkten i en plantskola . Även runda spjälsängar kan skilja sig något i storlek eftersom de är en sådan specialitet objekt , de flesta runt spjälsängar har en 42- tums madrass

Diameter

De flesta runda spjälsängar är utformade för att passa en madrass 42 inches i diameter . Den totala diametern på spjälsängen Ramen är vanligtvis 46 inches . Vissa runda spjälsängar har också huv inlägg som kan förlängas utöver 46-tums diameter .

Höjd

Det är mycket svårt att hitta en rund spjälsäng utan höga tjänster , vilket innebär att den totala höjden är ca 76 inches . Rälsen i spjälsängen är vanligtvis på ungefär samma höjd som en traditionell krubba , någonstans mellan 3 och 4 meter över marken .

Madrass

Madrassen av en standard runda krubba mäter 42 inches i diameter och 5 inches hög . Det är oftast ingår i priset av rundan spjälsängen och är tillverkad av fast skum .

Sängkläder

Specialty sängar krävs med runda Cribs eftersom lathundar måste passa väl av säkerhetsskäl. De flesta företag som säljer runda cribs också sälja sängkläder uppsättningar med lakan för att passa 42- tums runda madrass .

Överväganden

Även runt spjälsängar är ett vackert tillskott till en plantskola , kommer de inte att kunna användas så länge som rektangulära spjälsäng madrasser . Barnen kommer att växa ur ett runt spjälsängen på ca 35 inches tall , vanligtvis runt 2 1 /2 år gammal .


Relaterade artiklar


hur man väljer en lampskärm
hur man målar en underhållning enhet
billig stol täcka idéer
färg som används för målning möbler
hur man gör trä loftsängar till barnens rum
hur man köper en läder fåtölj
hur man fixar en pipig säng tall släde
diy skrivbord
hur man placera två köksskåp i sovrum layout
sätt att göra en madrass mjukare