faner vs äkta trä i möbler marknaden

faner vs äkta trä i möbler marknaden

Faner är tunna skivor av trä tillämpas på ytor av möbler . Real trämöbler är gjorda uteslutande av en typ av trä . Kostnaden för faner vs äkta trä i möblerna marknaden beror på byggmaterial som används

Identification

Faner är mest märkbar på lådan eller dörren fronter . Öppna lådan eller dörren till en möbel och se om det finns en söm eller en tydlig differentiering av material . Om det finns , har en fasad använts .

Funktioner

Faner möjligt möbel att bygga möbler billigt . Bygga möbler med komposit trä eller träfiberplatta och använder endast en liten mängd av äkta trä i faner håller nere kostnaderna.

Fördelar

Du kan sand och Refinish äkta trä möbler , men inte faner möbler . Äkta trä och faner på lövved möbler är tyngre än faner över komposit möbler .

Missuppfattningar

Veneer fått ett dåligt rykte på möbler marknaden eftersom så många billiga tillverkare använder denna teknik . Det är dock det material som används för att konstruera möbler under faner som räknas .

Expert Insight

många avancerade möbeltillverkare och kvalitet antikviteter är konstruerade av faner appliceras över en kvalitet lövträd . Det här tillåter användningen av unika träslag eller tillämpning av intrikata mönster till möblerna .


Relaterade artiklar


historia Adirondack stolar
DIY : Stoppningen en teak stol
hur man bygger denna gas står öppen spis TV för under $ 500
hur man talar om madrassen coil-enheter som ett proffs
hur man bygger en piedestal bas
luftmadrass pros & cons
hur man målar formica skivor
hur man hittar diskonterade vinyl möbler rotting uteplats
jämför la - z - boy & bästa fåtöljer
diy fotboll bönor väska stol