garage arbetsbänk idéer

garage arbetsbänk idéer

Handy människor behöver en plats att arbeta med projekt och organisera verktyg . En arbetsbänk i garaget är ett idealt arbete och verktyg lagerutrymme . Det finns många stilar och storlekar av arbetsbänkar att använda i garaget . Om ditt garage är rörigt eller fylld , börja med att rensa ut det , bli av med saker och sätta saker i lager innan du planerar ett arbetsområde .

Enkel Workbench

Gör en enkel arbetsbänk med bockar och plana ytor som plywood eller gamla garderob dörrar . Suppleant stora soptunnor eller stora lådor förvaring för bockar . Andra alternativa stöd för arbetsbänk ytor är gamla arkivskåp och staplade plastbackar mjölk .

Workbench från Begagnade Cabinetry

används Bärgning skåp från ombyggnad eller bärgning företag att göra en enkel och praktisk arbetsbänk . Täck med en begagnad bänkskivan , skär plywood storlek eller ens använda gamla dörrar för arbetsytan . Stack skåp för extra förvaring och måla eller avsluta för att matcha arbetsbänken skåp .

Fällbar Workbench

Om utrymmet är begränsat , är en nedfällbar arbetsbänk en bra lösning . Väggmonterad arbetsbänkar fälla ned för användning , och vika upp för out-of-the-way lagring . En utfällbar arbetsbänk byggas kan byggas för att vika ner antingen parallellt eller vinkelrätt mot väggen .

Portable Workbench

En bärbar arbetsbänk med ben som luckan i och handtag för att bära är lätt att använda överallt . Arbetet i garaget , på en väns eller släktings hus eller en annan plats där en upphöjd , plan yta behövs . Eller håll arbetsbänken ihopvikt och ur vägen tills den behövs .

Mini-Workbench

Om det inte finns plats för en stor arbetsbänk men en arbetsyta fortfarande behövs, ger en mini-arbetsbänk en plan , robust plats för projekt . En 4-genom -4- fots bit 1 tum plywood och 4 st 4-genom -4- tums timmer är de viktigaste material för en mindre version av en fullstor garage arbetsbänk .

Lägg Pull Out Stöd för Extra Space

För erfarna och oerfarna snickare och arbetstagare trä lika, är det lätt att göra utdragbar stöder på ett garage arbetsbänk för att skapa extra utrymme och större flexibilitet. Använd en bricka -slide kit för att installera en extra arbetsyta som drar ut vid behov .

Workbench Tillbehör

En bifogad vise , en bricka eller slat -wall bakgrund , ett par lådor , en botten hylla och lagring soptunnor göra alla en arbetsbänk mer användbar . Lägg en eller två eller flera tillbehör för att göra en vanlig arbetsbänk en mer produktiv plats .


Relaterade artiklar


vad ska du spraya på ett trä parkbänk för att skydda den från regn ?
knep för att polera en låda av aluminium verktyg
hur man gör en barn säng från en krubba madrass
DIY : nöjesdistrikt för LCD storbilds- TV
hur man gör en soffbord
hur man gör en säng riser
hur man gör en trä bokhylla
vad som händer i sittsäckar ?
hur man gör en sänggavel med flytande hyllor
hur refinish färger kök skåp