hur man använder kartonger för att skydda trägolv

hur man använder kartonger för att skydda trägolv

Trägolv är mycket uppskattad för sin hållbarhet , livslängd , enkel rengöring och den varma färgen de lägger till ett rum . Men deras hållbarhet inte obegränsad , glider stora möbler eller andra stora tunga föremål över ett trägolv kommer ofta lämnar repor i lacken och kan även lämna permanenta skrapar i träet i sig som inte kommer att fastställas av fordonsreparationslackering . Emellertid kommer nya möbler ofta med mycket material som behövs för att skydda trägolvet när du flyttar möbler på plats : pappkartonger .

Du behöver :
Rengöringsmedel för trägolv
. Pappkartonger .
Assistent ( er) ( vid behov) .


1 .
tvätta golvet längs den väg som du kommer att flytta möbler tillsammans. Detta kommer att förhindra små bitar av grus från att fastna under kartong och repor i golvet när du flyttar möblerna längs den .
2 .
försiktigt lyfta möbeln på en tillplattad kartong eller lådor så att hela botten av möbel sitter på kartong , inte på trägolvet . Det här steget kan kräva två personer , samt tillräckligt kartong för att täcka hela bas möbel , antingen som ett antal små lådor eller en stor kartong .
3 .
Skjut möblerna på plats längs den väg du har rengjorts, se till att kartongen kvar på plats när du glida längs .
4 .
Lyft upp hälften av möbel och dra ut från under det ena halvan av kartong om det är i separata delar , gör sedan samma sak med den andra hälften . Om du bara har en stor kartong , kommer du att behöva två personer för att lyfta upp möbler , och en tredje person att dra lådan ut från under den .

tips och varningar


 • Kontrollera att det inte finns några häftklamrar i kartong du använder för att skydda dina golv som du skjuter möbler-de kommer dåligt skrapar ytan i ditt golv .


 • Relaterade artiklar


  hur man hänga gardiner på en himmelssäng
  hur man gör en madrass från filtar
  hur man gör en bar för en gillestugan
  hur man väljer furumöbler
  lagar för försäljning av begagnade madrasser
  hur man klä en stol Queen Anne
  hur man gör en picknick bord & bänk
  typer av bäddmadrasser
  hur man gör en trä sänggavel
  hur du hittar den bästa soffan