hur man använder stor lastbil fjädrar till avföring

hur man använder stor lastbil fjädrar till avföring

Ibland gemensamma industriella objekt kan omvandlas till gemensamma hushållet träffar med smärre ändringar. Ett bra exempel på detta återanvändning kan ses i att begagnade tunga spiralfjädrar i ergonomiska barstolar . Konverteringen är enkel och okomplicerad och kräver inte en massa tid att slutföra

Du behöver : .
tung lastbil spiralfjädrar
Drop trasa.
Automotive avfettningsmedel.
Bänkslipmaskin .
Skyddsglasögon.
Spray färg för metallytor .
Barstol säte .
Conduit klämmor .
Penna.
Liten borrmaskin med borr .


1 .
lokalisera några tunga lastbilar spiralfjädrar från en lokal skräp varvet . De bör vara minst 20 inches tall , men inte mer än 40 inches tall . Den minsta sida till sida bredden bör vara ca 12 inches . Om mer än en fjäder finns , se till att få tillräckligt med fjädrar för att slutföra ett matchande set , spiralfjädrar är notoriskt svåra att matcha som sätter därför att så många olika typer och storlekar tillverkas .
2 .
Rengör varje spiral ordentligt med fordonsindustrin avfettningsmedel . Flera försök kommer vanligtvis att krävas för att få den helt ren . Ägna särskild uppmärksamhet åt spolen Män ( där batteriet slut kurvor för att möta sig själv ) . Det är där fettet tenderar att dölja mest . När spiralfjädrar är helt rena och torra , är det dags att slipa ut alla ojämnheter med bänkslipmaskin .
3 .
Wearing skyddsglasögon , försiktigt slipa spolytorna med bänkslipmaskin tills alla synliga brister är borta . Rost , repor och grader skall tas bort . Ställ rullar i ena änden . Har de alla sitter plant och jämnt ? Om inte , håller slipning . När du är klar bör spiralfjädrar sitta helt plan och slät , utan kastar vid försiktigt sköt från sidan .
4 .
Applicera därefter minst två lager sprayfärg till varje synligt ytan av spiralfjädrar . Flera ljus färgskikt fungerar vanligtvis bäst . När färgen är helt torr och placera en barstol plats på toppen av varje fjäder . Se till att de alla är så centrerad som möjligt och att pallen säten har samma mängd överhäng hela vägen runt deras omkrets .
5 .
därefter arbeta med en fjäder i taget , passa en kanal klipp på spiralen högst upp på våren. Markera med en penna var skruvhålen av kontakterna conduit klippet undersidan av pallen sätet . Utan att flytta pallen sitsen, upprepa den här processen , märkning varje kanal hål klämmskruven med en blyertspenna. När du är klar kommer vi att ha markeringar på undersidan av varje säte topp under minst tre kanal klipp styck .
6 .
Borra små pilot hål i undersidan av varje pall plats . Fäst varje pall plats till spiralen med ledningen klipp . Var noga med att sätta en skruv i alla styrhålen , och dra åt ordentligt . Barstol fjädersätet ska nu sitta platt .

tips och varningar


 • Skruvfjädring är extremt fet . Var noga med att rengöra dem så att färgen kommer att hålla . Kontrollera att kanalen klippen tillräckligt grepp spiralen när åtdragna . Om inte, använd en mindre klipp storlek kanal .


 • Relaterade artiklar


  hur man köper dunkuddar
  hur man bygger en egen våningssäng
  hur du tar bort sällskapsdjur urin från en madrass
  hur man väljer en uteplats segelflygplan
  hur man kakel en trä köksbord
  hur man använder accent stolar för att skapa en sittgrupp
  hur att Refinish ceder möbler
  vad är en t - sits recliner ?
  hur man organiserar en egendom försäljning
  hur man bygger sänggavlar för enkelsängar