hur man bygger en huvudgavel

hur man bygger en huvudgavel

Spara tusentals kronor på en snygg huvudgavel med dessa enkla instruktioner

Du behöver : .
3 /4 " möbler plywood
2X2 ombord .
1 1 /4 " skruvar .
trälim .
klämmor.
ficka hål jigg .
Drivs brad spikpistolen .
150 grit sandpapper .


1 .
första mäta avståndet från varje fäste på sängramen . Tillsätt 2 " till det och det är din totala huvudet ombord längd .
2 .
Ta sängen inlägg och lägga dem på marken . Mät upp avståndet i steg 1. Markera nu i mitten av inlägg. Mät och märk 3 /8 " från varumärket och göra en linje med en rak eller nivå ner inlägget . Det är där den verkliga sänggaveln kommer att sitta . Dessutom markera ner 2 " Drom toppen av inlägget . Detta kommer att vara att POF gaveln .
3 .
Nu tar plywood och skär är så det är 24 " bred. Längden kommer att mätningen i steg 1 minus två tjänster mätningar . När plywood är avpassade, slå på den det ansikte och borra 4 ficka hål med Craig jigg . Upprepa på den motsatta kanten.
4 .
gäller nu trälim till ena kanten av plywood sänggaveln . Line plywood upp på de linjer ett inlägg och skruva fast med en borr . Upprepa på motsatt sida .
5 .
Nu har du möjlighet att lägga stoppning och tyg till sänggaveln . Om du vill göra detta , helt enkelt annons skummet över kanterna 1 1 /2 " hack ut där inläggen . Häfta ihop stoppning där inläggen men lämnar resten löst . Ta tyg och häfta en kant längs baksidan av gaveln strtching över toppen . Stretch under och häfta tyget . Tuck och häfta tyget bredvid inlägg . Lägg en bit fjärdedel runda eller dekorativa lister med en brad spikpistol .
6 .
Lägg till en 2x2 till toppen av huvudet styrelsen att täcka plywood eller sträckt tyg . Nail på plats med en brad spikpistolen . Attacht gaveln till sängstomme med små bultar eller skruvar som passar mellan spåren . Bets eller färg för att passa dig .

Grattis ! Du har nu gjort en sänggavel som någon skulle vara pround av !

tips och varningar


 • Om du vill lägga till knappar , bara borra ett 1 /4 " hål , ta en knapp och ögla en bit tråd igenom den . Fäst en liten skruv på baksidan av gaveln och knyta sting tätt mot den . Du har nu några reflexer för att ditt vadderade sänggavel .


 • Relaterade artiklar


  vad man ska leta efter när man köper korgvide
  luftmadrass vs vattensäng
  hur reparera möbler i valnöt faner
  hur man bivax en tabell
  hur man fäster bandet till gräsmatta stolar
  madrass myter
  diy möbler : Soffor
  Hur konvertera min himmelssäng i en himmelssäng
  hur man köper en garderob spegel
  hur man kan undvika misstag att välja rätt stolar konferensrum