hur man byter hjul kontorsstol

hur man byter hjul kontorsstol

Kontorsstol hjul är lätta att ersätta, och nya länkhjul kan göra en stol i ett hemmakontor eller annan arbetsyta kännas som nytt .

Om du har hjul som inte rullar helt rätt , rensa eventuella ackumulerade mattan fibrer , hår och smuts från hjulaxlarna kan rädda dem .

Caster hjul som uppenbart är brutna, kommer dock att behöva bytas ut . Så här gör du:

Du behöver : .
rak skruvmejsel
Handskar eller handduk .
3- i -1 olja , eller liknande .


1 .
Vänd kontorsstolen upp och ner på ett skrivbord eller stadigt bord , och kontrollera om mattan tråd eller fiber fångas i hjulaxeln . Detta kan tas bort med nål-tång , och en vass kniv eller sax . Om detta löser problemet , ge alla axlar en droppe eller två av smörjolja , och återgå stolen att användas (se " Hur man rengör Office Chair Hjul " i Resources , nedan )
2 .

För ett skadat hjul , är borttagningen behövs . Försök att dra ut de dåliga hjul . Gripping med en handske eller handduk kommer att hjälpa. Om det är riktigt fast, använda en vanlig skruvmejsel för att bända posten eller spindel ur hållaren . Arbete i slutet av mejselklingan i lite i taget , nyfikna på olika ställen runt stammen av hjulet .
3 .
Som stammen börjar backa ut , lägga skruvmejsel sidled är den ökande klyftan , och bänd båda hållen mot stickkontakten kant . Detta gör att du kan spaken ännu mer av stammen ur uttaget . Håll dra som du försöker bända , tills caster hoppar ut .
4 .
hitta ersättare kontorsstol hjul online , eller på din lokala Home Center . Caster hjulen är konstruerade att rulla bäst på olika golv . Om du ersätter en uppsättning hjul , välj en typ för att matcha ytan på din arbetsplats . För att ersätta en dålig caster , hitta de som passar bäst till den andra befintliga hjulen .
5 .
Installera den nya caster i uttaget och tryck in den så långt som möjligt . Det kommer själva sätet på plats , ganska mycket när du gör . . .

tips och varningar


 • Kontorsstol hjul säljs ofta i set om 4, 5, eller 6 . För en stol du verkligen gillar , i övrigt gott skick , med extra hjul för framtida reparationer kunde spara pengar på lång sikt .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en fällbord täcka
  Hur man köper den bästa madrassen
  hur man väljer dubbla storlek sänggavlar
  idéer för inbyggda fönster bänkar
  minne skum kontra justerbar luftmadrasser
  hur man identifierar shaker stolar
  hur man bygger ett fiske spö rack lagring
  hur måla plast möbler
  hur man kan inreda på toppen av en gelé kabinett
  hur man gör en huvudgavel