hur man gör rustika logga möbler

hur man gör rustika logga möbler

Rustik log möbler görs med virke formade och monteras på ett sådant sätt att det behåller sin naturliga utseende . Denna typ av möbler är långvarig men ganska dyrt . De typer av bitar allt från sängar och bord till stolar och bänkar . Att göra möbler av stockar kan vara en utmanande snickeri äventyr

Du behöver : .
Torrt trä
. Drawknife.
Saw.
Radial borrmaskin .
u00BD-tums bultar .
u00BD-tums nötter .

Göra Rustik Logga Möbler


1 .

Välj dina loggar och ta bort bark från dem med en drawknife .
2 .
Välj en logg att fungera som ett däck , och ett annat att fungera som en regel . De återstående loggar kommer att användas som inlägg . Se till att de flesta stockar är ungefär samma storlek och har ett liknande utseende.
3 .
Gör spindlar på båda sidor av varje inlägg , skapa en tappar . Du kan göra detta med en drawknife eller , helst , med en såg .
4 .
Gör hål på däck och reglar med hjälp av radiella borra , skapa mortises till vilken tappar kommer monteras . Kom ihåg avståndet du vill ha mellan varje inlägg när du borrar hålen på båda loggarna .
5 .
Säkra inlägg till däck genom stansning posten så att hälften av stocken sitter mot regeln och den andra skårade halv sitter på toppen av däcket . För en mer solid gemensam , säker posten till däck med en u00BD-tums bult och mutter .

tips och varningar


 • Försök att hitta brand-dödade stockar . Det kommer att göra barken lätt att ta av och se till att stocken är fri från röta . Här är de vanligaste måtten för ett däck järnväg : 6-tums inlägg , 4-tums järnväg och 3 u00BD-tums spindlar . Rälsen har 2 u00BC-tums tappar och 2-tums spindlar , men du kan välja mätningar som bäst passar dina behov. Använd bultar och muttrar i stället för bultar fördröjning för att säkra tjänster till däck . De förstnämnda är lättare att dra åt , och du kommer att tycka att med tiden ditt tåg kan börja slappna av.
 • Om du inte har några förkunskaper i snickeri , kan du finna det mycket svårt att konstruera lederna . För mer detaljerad information om detta förfarande , klicka på videolänken i avsnittet Referenser .


 • Relaterade artiklar


  hur man refinish ett kök dukade bordet
  det bästa sättet att sälja begagnade möbler och andra föremål
  hur man gör en vit sänggavel
  diy sadelskum
  hur man mäter ett rum för en bäddsoffa
  hur man rengör tyg utemöbler
  sätt att göra en madrass mjukare
  Så här handlar för miljövänlig möbler
  hur man skapar extra badrum lagring
  hur man målar stranden möbler blått och vitt