hur man håller soffor från att glida på porslin kakel

hur man håller soffor från att glida på porslin kakel

Porslin kakel är vackert , men det är också halt och repor lätt . Kakel som nyligen har rengjorts eller vaxat gör för en ännu mer halt underlag . Skydda fötter din soffa håller inte bara i soffan på plats, men förhindrar fula repor på golvet . Säkra soffan också förebygger skador från människor halkar när man sitter ner . Utfyllnad fötter din soffa är lätt och billigt , och du kan spara pengar genom att förebygga kostsamma reparationer kakel

Du behöver : .
Sandpapper
Halkskydd eller gummi fötter möbler .


1 .
Vänd soffan på sin sida , låta baksidan av soffan vila plant mot golvet . Rengör benen på din soffa , få bort all smuts eller rester uppbyggd . Lämna soffan på sin sida , och att benen ska kunna torka i minst en timme .
2 .
Sand själva bottnarna i soffan benen . Bara sand området som vidrör marken när soffan sitter upprätt , så att slipa sidorna av benen kommer att förstöra utseendet på din soffa . För bästa resultat , använd 120-slippapper . Använd en torr trasa för att ta bort överblivna hyvelspån .
3 .
Sätt en bit konstruktion papper på undersidan av soffan benet och spåra den del av benet med en penna för att få sin korrekta mätningar . Gör detta för alla i benen om de är olika storlekar . När du har tagit mått på alla benen, klippa mönster ut med en sax. Detta kommer att fungera som en mall för halkfri möbeltassar .
4 .
Använd din mall för att klippa ut den korrekta mängden halkskydd . Det finns många saker som du kan använda för detta , som gummi-handtag skåp liner eller möbeltassar . Gummi möbler fötter kan redan vara rätt storlek , så de kanske behöva sänkas .
5 .
Fäst halkskydd kuddar på undersidan av soffan ben . Några ansåg kuddar och gummifötterna möbler är självhäftande , men dubbelhäftande tejp fungerar bra också .

tips och varningar


 • Använd ett område matta eller liten matta löpare att hålla din soffa på plats och skydda din porslin kakel .
 • Lyft soffan med benen , inte ryggen .
 • Undvik att lyfta i soffan själv , speciellt om det är en tung ett . Var inte rädd att be om hjälp . -Det kan rädda dig från onödiga skador


 • Relaterade artiklar


  hur man köper en bar för en extern uteplats
  hur man kan bli skinnmöbler av sällskapsdjur dofter
  hur man kan utvidga ett matbord
  läderklädsel rengöring
  hur man bygger inbyggda bokhyllor
  hur man rengör en böna väska
  hur man väljer ett Sealy madrass
  hur man tvättar en futon täcka
  hur man bygger en hylla bok
  göra furumöbler