hur man hittar Tole brickor och mera toleranta

hur man hittar Tole brickor och mera toleranta

Jag ska visa dig min hemlighet att hitta dessa ovärderliga skatter av Toleware ! dess överallt Dess överallt ! kom igen Lets Get It . Jag är en kvinna på ett uppdrag

Du behöver : ! .
en väg att gå och ett öga för tolerans


1
Steg ett är Take som första resa till närmaste sparsamhet butik och vara redo att upptäcka den där skatten ! Jag tycker ususally den toleware brickor i här ! Lamporna dyker upp i livsmiljön lagrar oftare men alla thrifts får dem också . Verkar en körning med en butik för ett tag sedan en övergång till en annan .
2 .
Kontrollera nu sladdar och även leta efter rost om det är för rostig du inte vill måla den eller använda den . Jag tycker att dessa är mycket värt att hitta ! Facken och lampor . Du kan behålla eller sälja eller ens ge bort i present . Detta är ett sätt att hitta dem är jag säker på att de är i auktioner och antikaffärer också, men på en budget ofta sparsamhet butik är vägen att gå .
3 .
ledningarna är viktigt anser kontrollera att behaga. Ja jag har hittat och förvaras och säljs dessa lampor och målade facken med rosor en många så snälla om det är en antik Tole lampa som du vill gå ute på dessa platser .

tips och varningar


 • Gå till minst tre butiker i en tid . Saker kommer i vid olika tidpunkter och är constaantly förändras .
 • Gå inte på natten eller bära en stor väska eller titta för mycket ! Det finns mycket som talar för teusting din intuition .


 • Relaterade artiklar


  skåp för att göra ett hem bar
  hur du gör ditt drag lättare
  hur man kan förhindra att bubblor i möbler fordonsreparationslackering
  hur reparera flätade enkelt
  hur man bygger skåp hemmabio
  ska du sätta en poly finish på målade möbler ?
  hur man målar dina gamla soffbord
  hur att Refinish våningssängar
  inomhus hängmatta installation
  Tempur- madrass problem